resim yok
22 Temmuz 2010 - 00:00

Dağhan Külegeç, gazetecilerin Kavak Yelleri'ne dönüp dönmeyeceği ile ilgili sorusuna şu cevabı verdi: "İlk defa açıklıyorum diziye dönüyorum. Ağustos'un ilk günlerinde çekimlere başlıyorum" dedi. Ayrılma sebebi olarak yönetmen Jale İncekol'a sandalye fırlattığı iddiasının hatırlatılması üzerineyse "Külliyen yalandır kimsenin kafasına bir şey fırlatmadım. Sadece tabureyi yere attım" diye cevap verdi. Genç oyuncu ayrıca Sarp Apak ile beraber iyi bir ekip olacaklarını düşündüğünü söyledi. Kavak Yelleri'nde Atakan karakterini oynayan Cemil Büyükdöğerli önceki gün tek başına bir kafede oturuyordu. Bir zamanlar Şahan Gökbakar ile beraber çalışan Büyükdöğerli, "Şahan Bey'in, Berrak Tüzünataç ile görüntülenmesini nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusunu "Herkesin kendi hayatı" diye cevapladı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin