resim yok
06 Aralık 2011 - 00:00

 

Dizinin eski bölümlerinden birisi tekrar ekrana gelince fark edildi.
 
Sabah gazetesi televizyon eleştirmeni Yüksel Aytuğ, konuyu köşesine taşıdı ve şöyle yazdı:
 
Bebeğin poposu na eroin sürdüler
 
Vallahi onca polisiye film, dizi izledim; bir o kadar dedektif romanı okudum, Arka Sokaklar'daki gibi bir 'fanteziye' rastlamadım.
Eski bölümlerden biriydi. Çarşamba akşamı Kanal D'de yayınlandı. Bizim Komiser Hüsnü'nün uçuk kaçık karısı Suat, pazarda alışveriş çantalarını karıştırıyor. Kendi çantası diye içinde eroin zulası bulunan çantayı alıp eve getiriyor.
 
TALK PUDRASI YERİNE
Büyük kız, kardeşi Haydar Berk'in altını değiştirirken; annesine "Pudra aldın mı?" diye soruyor. Suat, "Aldım, çantanın içinde olacak" diyor. Kız da naylonun içindeki eroini talk pudrası sanıp bebeğin poposuna sürüveriyor...
Uyuşturucu satıcıları durumu anlayıp Suat'ın evini buluyor. Mallarını geri almaya çalışırken; her zaman olduğu gibi olay yerine en yakın ekip olan (!) Hüsnü ve arkadaşları yetişip hem Suat'ı kurtarıyor hem de satıcıları kıskıvrak yakalıyor.
Ama 'Arka Sokaklar Fantezisi' bununla da kalmıyor. Asıl şenlik (!) ondan sonra başlıyor. Hüsnü, kucağındaki bebeğe bakıp "Eroini pudra sanıp bunun poposuna sürdün öyle mi? Demek ondan böyle sırıtıyor" diyor.
Bebeğe bakan komşu kadın "Ay bir de iyi geldi ki, bütün hastalığı gitti çocuğun. O kadar usluydu ki bütün gün" deyip eroine yeni bir fazilet (!) ekleyiveriyor!
 
DİZİ TARİHİNE GEÇTİ
 
Bu sırada kadın polis Aylin, "Olay Yeri İnceleme'den arkadaşlar Haydar Berk'in poposundan örnek alabilir miyiz diye soruyor Hüsnü Başkomiserim" diyor.
Bizim maço Hüsnü, iki bitirim oğluyla beraber şiddetle karşı çıkıyor. Hatta Hüsnü, "Kafanı kırdırtma bana Aylin" diye tersleniyor. Aylin, "Kızmayın, ben de bir aracıyım. En azından poposunun resmini çekseydik" diyor. Hüsnü "Ya sabır" çekerken, Suat araya giriyor: "Ay Hüsnü bi poz çekselerdi hiç olmazsa... Delil sonuçta çocuğun poposu, öyle değil mi?" diyor...
Ve dizinin bu bölümü, dünya polisiye tarihindeki mümtaz yerini alıyor!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin