resim yok
27 Nisan 2013 - 00:00

Ekin Türkmen'den itiraflar!

 

İlk kez konuştu!

 

Yeteneklli ve genç oyuncu Ekin Türkmen, sevilen popçu sevgilisi Murat Dalkılıç'la yaşadığı ayrılığın sebebini ilk kez açıkladı.

 

Ayrılık hakkında ne dedi?

Şarkıcı Murat Dalkılıç ile 2.5 yıllık ilişkilerini geçtiğimiz günlerde bitiren Ekin Türkmen:

''2.5 yıllık bir emek var ortada, bitince insan ister istemez üzülüyor. Ayrılığın sebebinde aldatma yok. İlişki bir yere gelince tıkanıyor. Aşk bitince birliktelikte olmuyor'' dedikten sonra gazetecilerin yanından ayrıldı.

Kariyeri

Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu olan Türkmen, 2002 yılında Ekmek Teknesi adlı dizisinde yer alarak ilk televizyon dizisi deneyimini yaşadı.

 

Best Model'e katılan Ekin Türkmen Osman Sınav ile tanıştırıldı. Ekin Türkmen'e oyunculuk teklifini yaptı.

 

Ekin Türkmen bu teklifi kabul ederek ilk olarak Ekmek Teknesi'nde yer aldı.

 

Dizinin bitmesinin ardından Nefes Nefese, Acı Hayat, Kısmetim Otel, Menekşe ile Halil ve Küçük Kadınlar isimli televizyon dizilerinde yer aldı.

Ayrıca Keloğlan Karaprens'e Karşı ve Son Ders: Aşk ve Üniversite adlı sinema filmlerinde oynadı. Küçük Kadınlar dizisinden Amerika'da eğitim alacağı için senaryo gereği ölerek ayrıldı. atv ekranlarında izleyicilerle buluşan Adanalı dizisinde ise 'Pamuk'u' canlandırdı.

 

 

EKİN TÜRKMEN foto-galeri için tıkla!

 

EKRANLARIN ÜÇ YENİ DİZİSİNİ TANIYALIM!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin