resim yok
03 Haziran 2014 - 09:37
İptal - Onay

Bir dizi daha ekranlara veda etti.

 

ATV 'Hatasız Kul Olmaz'ı yayından kaldırdı.

Kanal D için çekilirken son anda atv'ye transfer olan dizi beklenen reytinglere ulaşamayınca kaçınılmaz son geldi...

 

EKRAN MACERASI KISA SÜRDÜ

Sinegraf Yapım'ın çektiği, Osman Sınav'ın yapımcılığını, Yasin Uslu'nun yönetmenliğini üstlendiği 'Hatasız Kul Olmaz' dizisi yayından kaldırıldı.

Başrollerini Murat Han, Ekin Türkmen ve Ertan Saban'ın paylaştığı dizinin ilk bölümü 14 Mayıs 2014 tarihinde ekranlara gelmişti.

 

REYTİNG HÜSRANI YAŞADI

Ancak reyting hüsranı yaşayan dizi beşinci bölümde yayından kaldırıldı.

 

ÇOK GERİLERDE KALDI

Reytinglerde kötü sonuç alması nedeniyle yayından kaldırılan dizi geçtiğimiz Pazar yayınlanan son bölümüyle reytinglerde 32. sırada yer almıştı.

ATV’nin yaz sezonunda yayınlamayı planladığı 'Diğer Yarım' dizisini ise Hatasız Kul Olmaz'ın yerine Pazar akşamları ekrana sürmesi bekleniyor.[reklam]

DİZİNİN HİKAYESİ NASILDI?

Bir kişi tüm kasabayı etkileyebilir mi?

Yapımcılığını ve yönetmenliğini bugüne kadar Türk televizyonlarında pek çok uzun soluklu ve başarılı işler gerçekleştiren Osman Sınav'ın iki yıldır üzerinde büyük bir titizlikle çalıştığı Mustafa Kutlu'nun 'Zafer Yahut Hiç' isimli eserinden esinlenen dizinin kurgusu tıpkı hikayesi gibi bir hayli farklı.

Küçük ve sakin bir kasabaya tam da bir düğün esnasında yabancı bir adam gelir ve işler fena halde karışır. Çünkü ne kasaba o kadar sakindir, ne de adam o kadar yabancı. O günden sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak ve bütün sırlar açığa çıkacaktır.

Yalnız bir kişi yüzünden herkesin hayatı değişir. Artık bu küçük kasabadaki hiçbir şey eskisi gibi olamaz...

 

 

'HATASIZ KUL OLMAZ' SON BÖLÜMÜYLE NE KADAR İZLENDİ? İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin