resim yok
20 Ağustos 2011 - 00:00

 

Ekrem Bora, Gündoğan Beldesi'ndeki Gandim Restoran'da eşi Gül Bora, torunu Ceylan Bora, kızı Yasemin Bora Uyçurmen ile birlikte yemek yerken aniden fenalaştı. Eşi ve yakınlarının çağırdığı ambulansla Özel Bodrum Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınan Bora'nın mide spazmı geçirdiği ve kalp rahatsızlığına bağlı olarak tetkiklerinin yapılmaya başlandığı öğrenildi.
 
Hastane bahçesinde torunu ve kızı ile Ekrem Bora'nın tedavisini bekleyen Gül Bora yaptığı açıklamada, 'Çok büyütülecek bir olay değil, akşam saatlerinde aç karnına çok soğuk bir bira içmiş ardından mide spazmı geçirerek fenalaştı. Şu anda sağlık durumu iyi. Bugün (Cuma) sabah odasında sizlere gerekli açıklamayı kendisi yapar, merak edilecek bir durum yok. Biz bu tür hastalığından çok, sanatından bahsedilmesini isteriz'dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin