resim yok
30 Aralık 2009 - 00:00

Oyuncu Emre Kınay ile evliliğini geçtiğimiz Mart ayında bitiren Emine Ün, yeni bir aşka yelken açtı. Ün, eşiyle boşanma hazırlıkları yapan 1 kız çocuk babası Ankaralı işadamı Tolga Karakaş’a gönlünü kaptırdı. Karakaş’ın uzun süredir evliliğinde sorun yaşadığı ve Emine Ün ile tanışmadan önce eşiyle mahkemelik olduğu öne sürüldü. Ayrıca Emine Ün’ün, Emre Kınay ile evliyken, 1.5 yıl boyunca Tolga Karakaş ile birlikte olduğu iddia edildi. Bu iddiayla ilgili olarak aradığımız genç oyuncu “Kocamın nikahı altındayken başka bir erkekle birlikte olmayacağımı beni tanıyan herkes bilir. Kimseye bir şey ispat etmek zorunda değilim. Ayrıca ben boşanalı 1 yıl oldu. Bu konuyla ilgili fazla yorum yapmak istemiyorum” dedi. 6 yıl önce sürpriz bir kararla nikah masasına oturan Emine Ün- Emre Kınay çifti geçtiğimiz Mart ayında sürpriz bir kararla boşanmıştı. Ayrılığın ardından ortaya çeşitli iddialar atılmıştı. Bu iddialardan en önemlisi Emre Kınay’ın oyuncu Başak Sayan ile kaçamak ilişki yaşaması gösterilmişti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin