Emir Berke Zincidi'nin yeni dizisi belli oldu

Öyle Bir Geçer Zaman Ki ve Küçük Ağa dizilerinde rol alan Emir Berke Zincidi Kanal D ekranlarında Eylül ayında başlayacak Bir Deniz Hikayesi dizisi ile dönecek.

resim yok
31 Temmuz 2015 - 14:37
İptal - Onay

Kanal D ekranlarında yepyeni bir dizi hazırlığı yapılıyor.

 

Erler Film tarafından hazırlanan dizinin başrol oyuncuları belli oldu. Başrolünde Öyle Bir Geçer Zaman Ki ve Küçük Ağa dizilerinde rol alan Emir Berke Zincidi’nin yer alacağı projenin diğer başrol oyuncuları, daha önce Ömre Bedel ve Kaçak dizilerinde rol alan güzel oyuncuları Begüm Birgören ile, Dedektif Memoli ve Kara Para Aşk dizileriyle tanınan Emre Kızılırmak olarak belirlendi.

 

Dizide Fatih Harbiye, Gümüş, Acı Hayat ve son olarak Sevdam Alabora dizilerinde rol alan Başak Parlak da ‘Reyhan’ karakterine hayat verecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin