resim yok
16 Kasım 2012 - 00:00

 

"Emir'in Yolu"nun yarın akşam yayınlanacak olan yeni bölümüne, Emir'in "Adını Feriha Koydum"la vedalaşma sahnesi damgasını vuracak.
Show TV'nin fenomen dizisi "Emir'in Yolu"nun yarın akşam saat 20:00'de dördüncü bölümü yayınlanacak. Yeni konseptiyle ve yeni karakterle yoluna devam eden dizinin  yarınki bölümünde  Rıza apartmandaki görevini bırakacak ve oğlu Ömer'i de alarak, Mehmet'in yanına taşınacak. Rıza'nın gittiğini gören Emir, Feriha'nın babasıyla vedalaşacak ve bir anlamda " Adını Feriha Koydum"la da vedalaşmış olacak.  
 
Dört Oyuncu Birden Ayrılıyor
Gizem Karaca'nın Güneş rolüyle kadroya katılmasının ardından Emir'in yepyeni bir maceraya atıldığı" Emir'in Yolu"nun bu akşamki bölümünde, dört oyuncu birden son kez izleyici karşısına çıkacak. Dizide Rıza karakterini canlandıran usta oyuncu Metin Çekmez, Seher karakterine hayat veren  Neşem Akhan, Cansu karakterini oynayan Sedef Şahin ve Ömer'i oynayan Onay Kaya yarın akşam diziye veda edecek ve bu dört oyuncunun da ayrılmasıyla " Adını Feriha Koydum" resmen sona erecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin