resim yok
03 Kasım 2012 - 00:00

Cuma akşamları genelde Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu dizisi 1.'liğe en yakın dizi olarak gözükürdü.

 
Ancak bu efsane geçen yılda kalmışa benziyor... Hazal Kaya'nın ayrılmasından sonra bu sezon Emir'in Yolu olarak devam eden dizi ratingde hüsran yaşıyor.
 
Dizinin yeni sezondaki ilk bir iki bölümü yüksek reyting alsa da daha sonra izleyicisini yitirmeye başladı. 
 
Emir'in Yolu dizisi dün akşam totalde 4,56 reyting ve 12,38 share ile ancak 6. sırada kendisine yer bulabildi. Huzur Sokağı, Yalan Dünya, Dila Hanım ve Kayıp Şehir, totalde Emir'in Yolu'nu geçen diziler oldu. 
 
AB Grubunda ise dizinin durumu daha da kötü... 4,16 reyting ve 10,87 share elde eden dizi, 9. sırada yer alabildi. Emir'in Yolu dizisinin önünde bulunan yapımlar ise; Yalan Dünya, Huzur Sokağı, Kayıp Şehir, Kim Milyoner Olmak İster, Büyük Risk Final, Mehmet Ali Birand ile Kanal D Haber, Huzur Sokağı'nın özeti olarak dikkat çekiyor. 
 
Açıkcası Medyapım ile Show TV'nin bitmesi gereken diziden yeni bir dizi yaratma çabasının çok da başarılı olmadığını ratingler gösteriyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin