resim yok
08 Eylül 2012 - 00:00

 

Show TV’nin fenomen dizisi “Adını Feriha Koydum Emir’in Yolu” sezona çok iyi başlangıç yaptı ve karşısında milli maç olmasına rağmen iki kategori de otuz share aldı.
 
Dün akşam üçüncü sezona başlayan “Adını Feriha Koydum Emir’in Yolu” tüm kişilerde dokuz buçuk, AB’de de yaklaşık dokuz rating alarak, yeni sezona geçtiğimiz hafta başlayan “Öyle Bir Geçer Zaman ki”den de daha fazla ratinge ulaşarak en fazla izlenen dizi oldu.
 
Emir’in Yolu” dün akşam atv’de ilk bölümü yayınlanan yayınlanan “Huzur Sokağı”nı da ikiye katladı. İki kategoride de “Emir’in Yolu’nun yarısı kadar izlenen “Huzur Sokağı”, iki izleyici grubunda da on beş share alarak dördüncü oldu.
 
Star TV’nin yayınladığı Hollanda Türkiye milli maçı ise birinciliği elde eti.
 
SOSYAL MEDYADA REKOR
 
Emir’in Yolu” dün akşam sosyal medyanın da en fazla konuşulan konusu oldu. Yeni sezona yeni adı ve yenilenmiş kadrosuyla başlayan ve rating tablosunda iki kategoride de dokuz ratinge ulaşarak sezonun en çok izlenen dizisi olan “Emir”in Yolu” twitter’da da “trend topic” oldu. 
 
TEPKİLERDE DE REKOR
 
Adını Feriha Koydum dizinin fanatikleri twitter'daki mesajlarında Emir'in Yolu dizisini ağır sözlerle eleştirdi. Dizinin fanatikleri yeni hikayeden ve yeni oyunculardan memnun olmadıklarını aktardılar. Twitter'da dün akşam Emir'in Yolu dizisinin konuşulduğunu söylemek de hiç yanlış olmaz.
 
Böylelikle Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu dizisi hem reytingde hem de tepkide rekor kırdı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin