Emmy idarecilerinden eleştirilere yanıt!

Televizyonun Oscar'ları olarak kabul edilen Emmy Ödülleri'nin bu seneki adayları geçtiğimiz hafta içinde duyurulmuştu.

resim yok
14 Temmuz 2014 - 16:58
Magazin

Televizyonun Oscar'ları olarak kabul edilen Emmy Ödülleri'nin bu seneki adayları geçtiğimiz hafta içinde duyurulmuştu.

Birçok dizi ve oyuncunun ödüllendirileceği organizasyonun bu seneki seçimleri de bazı çevrelerce eleştiriliyor.


Emmy yetkililerinin bu eleştirilere verdiği cevaplar ise tartışmanın daha süreceğini gösteriyor.

 

EMMY İDARECİLERİNDEN SAVUNMA

Organizasyonun uygulayıcı yapımcılığını üstlenen Don Mischer yaptığı açıklamada ortaya çıkan tabloyu ve adaylıkları savundu.

 

GELEN TEPKİLER

Adaylıklarda Game of Thrones, True Detective ve Fargo'nun ön plana çıktığı Emmy'nin bu seneki organizasyonunda izleyiciler Orphan Black, Hannibal ve The Walking Dead gibi popüler dizilerin adaylık kazanamaması nedeniyle tepklilerini ortaya koymuşlardı.

 

MISCHER'DEN YANIT

Entertainment Weekly'e konuyla ilgili açıklamlarda bulunan Mischer, Emmy Ödülleri'nin popüler seçimlerin ödüllendirildiği bir organizasyon olmadığını ve sektörel, endüstriyel bir organizasyon olduğunu belirtirken;[reklam]

''KALİTE ÖNEMLİ''

''Emmy Ödülleri, televizyon dünyasının erkek ve kadın yaratıcıları tarafından belirleniyor. Yapımı kaç kişi izlediğinden ziyade kalitesi ön plana çıkıyor'' ifadelerini kullandı.

Televizyon Akademisi Başkanı Bruce Rosenblum ise açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

''Biz her yıl kuralları gözden geçiriyoruz. Yönetici topluluğu neyi uygun görürse, neye karar verirse onları uyguluyoruz.''

 

HANGİ DİZİLER ÖNE ÇIKMIŞTI?

Emmy Ödülleri'nin bu seneki organizasyonunda en dizi (drama) dalında Breaking Bad (AMC), Downton Abbey (PBS), Game of Thrones (HBO), House of Cards (Netflix), Mad Men (AMC), True Detective (HBO) dizileri adaylık kazanmışlardı.

 

 

66. EMMY ÖDÜLLERİ ADAYLARI BELLİ OLDU! ADAY LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin