Emrah servetine servet katacak!

Acıların çocuğu artık internet çocuğu!

resim yok
13 Mayıs 2014 - 09:21
Magazin

Acıların çocuğu artık internet çocuğu!

 

Şarkıcı Emrah; yatırımı internete yapmaya devam ediyor. 'Teknolojinin nimetlerinden' yararlanmayı hedefleyen Emrah'ın son hamlesi bakın ne olacak!..

 

SERVETİNE SERVET KATACAK!

Emrah İpek, Twitter'a 5 milyon dolarlık yatırım yapıp kar etti. Şarkıcı, kazandığı parayla şimdi de facebook'tan hisse alıp servetine servet katacak.

Küçükken rol aldığı filmlerle adı 'acıların çocuğu'na çıkan Emrah, sosyal medyanın kralı olma konusunda ısrarlı!

Bugüne kadar yaptığı işlerden kazandıklarını har vurup harman savurmayan ünlü sanatçı, parasının büyük kısmını gayrimenkule yatırmıştı.

 

GAYRİMENKUL SEVDASI BİTTİ

İstanbul başta olmak üzere Türkiye'nin birçok yerinde onlarca dairesi ve dükkanı olduğu konuşulan Emrah İpek, geçtiğimiz aylarda da sosyal paylaşım sitesi twitter'a yatırım yaparak gündem yarattı.

Twitter hisselerine 5 milyon dolar yatırım yapan akıllı sanatçı, kâr etmeyi başardı.[reklam]

Wall Street Journal'dan Ayşegül Akyarlı Güven'in haberine göre; halka arzın ardından ikiye katlayan, ardından da düşüşe geçen hisse değerine rağmen zarar etmeyen Emrah, şimdi de Facebook'a yatırımcı olma hazırlığında.

 

PARASINI İKİYE Mİ KATLADI?

Kuzeniyle birlikte facebook'u titizlikle araştıran ünlü sanatçı için yakın çevresi şunları söylüyor:

"Yatırımını ikiye katladıktan sonra mutlaka ilk yatırdığı, sigorta olan parayı ve biraz da kârını alır, yatırımı kalan kârıyla yapar."

Emrah'ın twitter'a yaptığı yatırım sayesinde ne kadar kazandığı net olarak açıklanmasa da piyasalarda ünlü sanatçının 5 milyon dolarlık yatırımını 10 milyon dolara çıkarttığı konuşuluyor.

 

 

EMRAH'IN ATİNA'DAKİ SÜRPRİZLERLE DOLU GECESİ! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin