resim yok
03 Ocak 2014 - 10:04
Magazin

Sevilen şarkıcı Emrah büyük ilgi gördü...

 

Atina'da DJ'lik yaptı!

Son dönemde oğlu Tayfun ile girdiği polemikle gündeme gelen Emrah İpek, yeni yıla sevgilisi Sibel Kirer ile birlikte Atina'da girdi.

 

DJ EMRAH!

Ünlü şarkıcı, burada bir otelin partisinde DJ'lik de yaptı.

 

HAYRANLARINA...

Saatler gece yarısını gösterdiğinde, ustream.tv sitesi üzerinden cep telefonuyla canlı yayın yapan ünlü şarkıcı, hayranlarına yeni yıl mesajlarını iletti.

 

DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Canlı yayında yeni şarkısını da seslendiren Emrah, hayranlarına sürpriz yaptı.

Ünlü şarkıcı; binlerce kişinin izlediği yayın sırasında, 01 Ocak olan doğum gününü de kutladı.

 

SEVGİLİYE JEST

Ünlü şarkıcı, 200 bin liraya aldığı BMW marka aracının plakasına sevgilisi Sibel Kirer'in baş harfini taşımıştı.

Şarkıcı Emrah, eski şarkıcı Sibel Kirer'e sırılsıklam aşık oldu. Sevgilisiyle yeni bir hayata adım atan sanatçı, artık Şişli'deki lüks dairesini Kirer'le paylaşıyor.

Sanatçı, evinin penceresine bile fotoğrafını astığı sevgilisine yeni bir jest daha yaptı. Sibel, artık Emrah'ın plakasında...[reklam]

Emrah, 200 bin liraya aldığı Bmw 5 serisi yeni aracıyla geçtiğimiz günlerde İstanbul turundaydı.

Sanatçı, Beşiktaş'ta plakası 'ES' olan yeni otomobiliyle görüntülendi. Plakadaki 'E'nin Emrah'ı, 'S'nin ise Sibel Kirer'i sembolize ettiği öğrenildi.

 

GAYRİMENKUL ZENGİNİ

Magazin dünyasının ünlü isimleri yıllardır kazançlarını en doğru yatırım aracı olarak gördükleri gayrimenkulde değerlendiriyor.

Ünlüler arasındaki emlak zenginleri listesinde başı 200 evi olan Emrah çekiyor.

Çocukluğundan bu yana sahnelerde olan Emrah'ın serveti Türkiye'de çok az sanatçıda var. Kazandığını gayrimenkule yatıran şarkıcının, Etiler, Levent civarında 200'e yakın evi var.

Fulya'daki bir rezidansta 12 dükkanı olan sanatçının aynı yerde 2 milyon dolar değerinde bir spor kompleksi de bulunuyor.
 


 

YILBAŞI PARTİSİNDE ÜNLÜLER GEÇİDİ! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin