resim yok
29 Haziran 2010 - 00:00

Milyonlarca insanı ekran başına kilitleyen yerli diziler ciroda da kapıştı. İşte sonuçlar... Bu yarışın galibinin son günlerin dillerden düşmeyen dizisi olan Aşk-ı Memnu olduğunu düşünenler fena halde yanılıyor. Çünkü ciroda bu yayın döneminin şampiyonu Yaprak Dökümü oldu. Yaprak Dökümü'nün cirosu 21.3 milyon TL, karı 2.1 milyon TL olurken, onu final bölümü ile büyük ses getiren Aşk-ı Memnu izledi. Aşk-ı Memnu'nun cirosu 20.5 milyon TL, karı da 2 milyon TL oldu. Bir diğer kıyasıya rekabet ise Ezel ve Kurtlar Vadisi Pusu arasında yaşandı. Kurtlar Vadisi Pusu 18.6 milyon TL'lik cirosu ve 1.9 milyon TL'lik karıyla 3. sıraya yerleşirken, Ezel 17.6 milyon TL'lik ciro ve 1.8 milyon TL'lik kar elde etti. Ciro sıralamasında 5. sırada yer alan diziyse Hanımın Çiftliği oldu. Hanımın Çiftliği'ni sırasıyla Kavak Yelleri, Arka Sıradakiler, Ömre Bedel ve Canım Ailem izledi. Bu arada uyarlama dizilerin zirveyi kaptığı da gözden kaçmadı. Yaprak Dökümü ve Aşk-ı Memnu ilk 2 sırayı paylaşırken, bir diğer uyarlama dizi olan Hanımın Çiftliği Kurtlar Vadisi ve Ezel'in ardından en yüksek ciro sağlayan 5. dizi oldu. Böylece ciroya göre ilk 5 dizi içerisinde 3 uyarlama dizi yer alırken bu dizilerin toplam cirosu 55.8 milyon TL, getirdikleri toplam kâr ise 5.6 milyon TL oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin