resim yok
08 Ağustos 2011 - 00:00

 

10 sene oynadıktan sonra geçirdiği sakatlıklar yüzünden basketbolu bırakmak zorunda kalan ‘Kalbim Seni Seçti’nin ‘Kaan’ı Gürbey İleri; “Oyunculuk beni mutlu ediyor. Kameralar karşısında da çok rahatım” diyor
 
Şu sıralar atv’de yayınlanan ‘Kalbim Seni Seçti’ dizisinde rol alan Gürbey İleri, uzun yıllar basketbol oynadıktan sonra gönlünü oyunculuğa kaptırmış. Cosmopolitan dergisinden Ceylan Yeniacun’a konuşan genç oyuncu, kamera karşısında kendini çok rahat ve mutlu hissettiğini söylüyor.
 
EN İYİ OLMAK İSTİYORUM
 
Oyuncu olmak hayaliniz miydi?
Ben 10 sene Galatasaray, Armada Spor, Pamukspor ve Beşiktaş’ta basketbol oynadım. En büyük hedefim iyi bir basketbolcu olmaktı. Ama sürekli sakatlıklar yaşadım. Beşiktaş’ta genç takımdayken, son senemde tekrar sakatlanınca bırakmak zorunda kaldım. Biraz da ailemin yönlendirmesiyle Kadir Has Üniversitesi İşletme bölümüne girdim. Ama orada mutlu olamayacağımı anladım ve oyunculuk bölümündeki arkadaşlarımın yönlendirmesiyle Akademi Kenter Tiyatrosu’nda eğitim almaya başladım. Bir sene sonra da Beykent Üniversitesi oyunculuk bölümünü kazandım.
 
Oyunculuk sizin için ne ifade ediyor peki?
Beni çok mutlu ediyor. Sahnede hep daha iyiyi oynamak için uğraşıyorum ve her geçen gün yeni bir şey öğreniyorum. Farklı karakterlere, kendinden bir şeyler ekleyerek hayat vermek bana büyük keyif veriyor. Kendimi çok rahat hissediyorum.
 
Dizi çekimleri nasıl gidiyor?
Keyifli ama bir o kadar da yorucu… Haftanın beş, altı günü çalışıyorum ve yoruluyorum ama dediğim gibi işimi fazlasıyla sevdiğim için sorun yok!
 
Oyunculuktan arta kalan zamanlarınızı nasıl değerlendirirsiniz?
Şu sıralar vakit bulduğum her an dinleniyorum, ailemle ve arkadaşlarımla vakit geçiriyorum. Fırsat buldukça da spora gidiyorum.
 
SAÇ BAKIMI YAPTIRIRIM
 
Fitness mı yapıyorsunuz?
Dizi başlamadan önce dört ay boyunca, haftanın dört, beş günü fitness yapıyordum şimdi de vakit bulduğumda bol bol yüzüyorum. Spor yapınca kendimi çok iyi hissediyorum.
 
Kişisel bakımınıza zaman ayırır mısınız?
Görsel bir iş yaptığımız için cilt ve saç bakımıma dikkat etmeye çalışıyorum. Sabah-akşam yüz ve vücut nemlendiricisi kullanıyorum. Çekimlerde yıprandığı için belirli periyodlarda da saç bakımı yaptırmaya özen gösteriyorum.
 
KADININ DOĞALLIĞI BENİ ETKİLER
 
Şu an özel hayatınızda biri var mı?
Şu an yok! Çekimlerim çok yoğun olduğu için kendimi işime vermiş durumdayım.
 
MARKA TAKINTIM YOK
Alışverişle aranız nasıl peki?
İhtiyacım olduğu zaman veya çok beğendiğim bir şey olursa hemen almak isterim ama marka takıntım yoktur. Üstümde güzel durması, yakışması benim için önemli. Daha çok spor tarzda giyinmeyi seviyorum. Bu arada çok şanslıyım çünkü kuzenlerim işleri nedeniyle sık sık yurt dışına çıkıyorlar ve benim siparişlerimi de getiriyorlar.
Bir kadında sizi ilk olarak ne heyecanlandırır?
Bir kadının ilk olarak yüzü ve doğallığı sonrasında ise gözleri ve bakışları beni heyecanlandırır. Gülüşü ve ses tonu da benim için çok önemli. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin