resim yok
23 Aralık 2011 - 00:00

 

Önümüzdeki ay atv'de başlayacak olan Son dizisi; tanıtımlarıyla şimdiden merak uyandırdı.
 
"En yakınınızdaki kişinin başka bir hayatı olabilir mi?" sorusuna yanıt arayan dizide; başrolleri Erkan Can, Nehir Erdoğan, Yiğit Özşener, Berrak Tüzünataç ve Engin Altan Düzyatan paylaşıyor.
 
İKİ YABANCI OYUNCU
Uğur Polat, Ahmet Levendoğlu ve Ülkü Duru'nun da yan rollerde olduğu dizinin esas sürprizi şarkıcı Aylin Aslım. Aslım dizide; Nehir Erdoğan'ın canlandırdığı 'Aylin'in en yakın arkadaşı 'Selen' rolünde... Ayrıca dizinin kadrosunda iki yabancı oyuncu da var. Martin Turner ve Philip Arditi; dizinin kilit karakterlerinden olacak. 'Ezel' dizisinin yönetmeni Uluç Bayraktar imzalı dizinin senaryosunu Berkun Oya kaleme alıyor, müziklerini ise 'Ezel', 'Yaprak Dökümü', 'Aşk-ı Memnu' ve 'Al Yazmalım' dizilerinin müziklerine de imza atan müzisyen Toygar Işıklı yapıyor.
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin