resim yok
03 Temmuz 2012 - 00:00

 

Geçtiğimiz hafta final yaparak ekranlara veda eden Fatmagül'ün Suçu Ne?'nin başrol oyuncusu Engin Akyürek için hayranları sürpriz bir hediye hazırladı.
 
Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanından kitap bağışına başlayan fanlar, Samsun 19 Mayıs Kuşkayası İlköğretim Okulu'nda 'Engin Akyürek Kütüphanesi' oluşturdu.
 
19 Mayıs İlçe Milli Eğitim Müdürü Nihat Aslantaş, Akyürek ve hayranlarına "Engin Akyürek ve Arkadaşları, 19 Mayıs Kuşkayası İlköğretim Okulu'na yaptığınız yardımlardan dolayı teşekkür eder, çalışma hayatınızda başarılar dileriz." yazılı plaket ile teşekkür etti.
 
Akyürek, mutluluğunu menajeri aracılığı ile ilettiği "Bu güzel ve saygıdeğer çalışma için emeği geçen herkese teşekkür ederim" mesajıyla dile getirdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin