resim yok
13 Nisan 2012 - 00:00

 

Sevilen oyuncu Engin Akyürek'in hayranları, onu her daim ekranlarda görmek istiyor.
 
Engin Akyürek… Hayatımıza 2004 yılında katıldığı "Türkiye'nin Yıldızları" adlı yarışmayla girdi, bir daha da çıkmak bilmedi. Yabancı Damat'ın Kadir'i, "Bir Bulut Olsam"ın Mustafa Bulut'uydu. Ama en büyük çıkışı "Fatmagül'ün Suçu Ne?" dizisindeki Kerim rolüyle yaptı, genç kızların sevgilisi oldu… Tabii bunda "Kerim" karakterinin naifliğinin yanında, Akyürek'in uzattığı saçları ve çalıştığı vücudunun da payı büyük… Diğer birçok "jön"ün aksine sakin bir özel hayata sahip olması ve mütevazı tavırları da onu bir basamak yukarıya taşıdı..
 
Şu anda başrolünü oynadığı "Fatmagül'ün Suçu Ne?" adlı dizi sezon sonunda ekranlara veda ediyor. Engin Akyürek hayranlarının en çok merak ettiği ve tedirgin olduğu konu ise yakışıklı oyuncunun önümüzdeki sezon yeni bir dizide oynayıp oynamayacağı..
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin