resim yok
12 Haziran 2014 - 14:38
Magazin

Altan'dı Engin oldu!

Kıskançlık nelere kadir...

5 yıllık ilişki boyunca...

Ekranların sevilen yüzü Engin Altan Düzyatan hakkında ilginç ayrıntı!


İşte detaylar:

 

İLGİNÇ AYRINTI!

Beş yıllık sevgilisi Özge Özpirinçci'den ani bir kararla ayrılıp sosyetik güzel Neslişah Alkoçlar'la aşk yaşamaya başlayan ve geçtiğimiz haftalarda nişanlanan Engin Altan Düzyatan hakkında ilginç bir ayrıntı ortaya çıktı.

 

SIRF O YÜZDEN...

Habertürk'ün haberine göre, Özpirinçci'nin beş yıllık ilişkisi süresince "Altan" diye seslendiği yakışıklı oyuncuya, nişanlısının sırf bu yüzden "Engin" diye hitap ettiği öğrenildi.[reklam]

ZORLUK ÇEKMİŞ

Sadece eski sevgilisinin değil, ailesinin, yakınlarının ve arkadaşlarının da "Altan" olarak hitap ettiği oyuncunun ön adıyla çağrılmaya alışmakta hayli zorluk çektiği iddia edildi.

 

VAZGEÇMİYOR

Ancak evlilik hazırlıkları yaptığı nişanlısı Neslişah Alkoçlar'ın, Düzyatan'a "Engin" diye seslenmekten vazgeçmediği konuşuluyor.

 

 

BEKLENEN NİŞAN SONUNDA GERÇEKLEŞTİ! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin