Engin Altan Düzyatan ile çok özel söyleşi!

''Artık hayat daha keyifli...''

resim yok
25 Kasım 2014 - 12:22
Röportaj

''Artık hayat daha keyifli...''

Engin Altan Düzyatan: ''Evlenince hayatım daha keyifli bir hal aldı. Her şey çok güzel; karımla birlikte büyüdüğümü hissediyorum...''


Oyuncu Engin Altan Düzyatan, Neslişah Alkoçlar'la olan evliliği ve 'Diriliş (Ertuğrul Gazi) dizisi ile artık yeni bir hayata başladı.

Hayatındaki değişimlerden dolayı heyecanlı olduğunu söyleyen oyuncu, Cosmopolitan dergisine konuştu:

Evlilik nasıl gidiyor?

Güzel ve keyifli. Büyüdüğümü hissediyorum. O çok hoşuma gidiyor. Karımla birlikte büyümek ayrı zevk veriyor.

Güzel miymiş yani evlilik?

Güzel bir şeymiş. Hayatınız daha düzenli oluyor. Hayatım daha keyifli bir hal aldı. İyi vakit geçiriyorum. Daha önce işim bitince arkadaşlarımı arar, oraya buraya giderdim. Şimdi evime gitmek istiyorum.

Eşinizin çok güzel yemek yaptığını duyduk...

Evet, arada sırada yapıyor ama her zaman değil. Bir arkadaşımız misafirliğe geldiğinde, yani birilerini ağırlamaya kalktığımızda Neslişah yemek yapıyor.

 

İŞLERİMDE SEÇİCİYİM

Yeni diziniz 'Diriliş-Ertuğrul' ile bambaşka bir role bürünüyorsunuz...

'Ertuğrul Gazi'yi canlandırıyorum. Benim için değişik bir rol. Tarihi dizi Türkiye'de çok az örneği olan bir tür. 1200'lü yıllarda geçiyor. Osmanlı İmparatorluğu daha kurulmamış yani.

Sizi çok peşpeşe projelerde görmüyoruz. Neden?

Seçiciyim. Aynı anda çok fazla işin içinde olmamaya dikkat ediyorum. Bir yandan yarışma sunup, bir yandan televizyonda başka iş yapılabilir ama hepsinin dönemi var. Televizyonda çok görünüyorsam, dışarı çok çıkmamayı yeğliyorum.[reklam]

KADIN TOPUKLU GİYER

Twitter ya da Instagram kullanıyor musunuz?

Kullanıyorum. Takip ettiğim 100-150 kişi var. Biraz sıkıldım çünkü ne zaman girsem hep aynı şeyleri yazıyorlar. Twitter çok ilgimi çekmiyor. Instagram hesabım var. Fotoğraf çekmeyi sevdiğim için o hesabı açmıştım ama gördüm ki kendi fotoğrafını koymayınca kimse beğenmiyor.

Bir kadında ilk olarak ne dikkatinizi çeker?

Dışarıdan baktığımda ilk olarak giyimi dikkatimi çeker. Topuklu ayakkabıyı çok seviyorum. Düz ayakkabı giymesin!  Bende pantolon, tişört, spor ayakkabı seviyorum. İkimiz de aynı şeyleri giydikten sonra niye etkileneyim ki? Kadının kadın olduğunu hissetmek için onu etek ve topuklu ile görmeliyim.

Bir röportajınızda kadınları anlamadığınızı söylemiştiniz. Evlendikten sonra çözdüğünüzü söyleyebilir misiniz?

Bence erkeklerin kadınları gerçekten anladıklarını söylemeleri yalan. Zihinleri çok farklı çalışıyor. Aynı konuya farklı yerden bakıyoruz. Onların isteklerini anlıyoruz ama düşüncelerini anlamak çok zor. Biz erkekler çok basit düşünüyoruz.

 

ÇOCUK İSTİYORUZ

Eşinizle tanıştığınızda en çok neyinden etkilenmiştiniz?

Gözlerinden. Çok güzel gözleri var. Bakışları ve gözleri çok etkiliydi.

Yeni evlilere hep sorulur; çocuk ne zaman?

Zaman düşünmedik ama ikimiz de çok istiyoruz. Şimdilerde gezip, hayatın akışıyla ilerliyoruz. Bu daha doğru geliyor.

 

 

ENGİN ALTAN DÜZYATAN BOŞANMA İDDİALARI İÇİN NE DEDİ?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin