resim yok
26 Temmuz 2010 - 00:00

BKM Film'in yeni kahkaha bombası "Şen Yuva" 2 yeni karakterle ekrana gelecek. BKM'nin Kanada'da yaşayan oyuncusu Bican Günalan, diziye Kalender Bey'in kardeşlikten reddettiği sahtekar kardeşi Cefakar rolüyle giriyor. Genç oyuncu Engin Altan Düzyatan da bu haftanın konuk oyuncusu olarak seyirciyle buluşuyor. Bu bölümde neler olacak? Kalender Bey'in kardeşlikten reddettiği sahtekar kardeşi Cefakar hapisten tahliye olup ziyarete gelir. Cefakar'ın gelişini babasına haber vermek zorunda kalan Münir, haberi vermeden evvel Kalender Bey'e sakinleştirici vermek ister. Ama İnci, tıp etiği adına onu kınar. Bu arada Cefakar'ın gelip çocukların evine yerleşmesinden korkan Gülümser Hanım, dünürü Kalender'in kolasına sakinleştiricileri atar. Kafayı bulan Kalender hiç kendinden beklenmeyen rahat davranışlarda bulunmaya başlar. Diğer yandan ünlü ve yakışıklı bir oyuncu İnci'ye terapiye gelecektir. Bu durumu kıskanan Münir'in yaptığı kontratakların, okul korosunda bülbül olmaya çalışan Ataberk'in, Şehrazat'ın kafasındaki kişiyi bulmaya çalışan Tankut'un da maceraları eklenmesiyle ortalık iyice karışır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin