Engin Altan Düzyatan yeni hayatına uyum sağlıyor!

Engin Altan, sosyetik düğünde boy gösterdi!

resim yok
22 Eylül 2014 - 13:26
Magazin

Engin Altan, sosyetik düğünde boy gösterdi!

Geçen ay sonu Neslişah Alkoçlar'la evlenen ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, artık sosyetik düğün ve davetlerde Alkoçlar ailesiyle boy gösteriyor.


Güneş'in haberine göre İpekyol Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Ayaydın'ın kızı İpek Ayaydın ile Astemya İnşaat ve Akaryakıt A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Abdik'in oğlu Talat Abdik, Çırağan Sarayı’nda gerçekleştirilen muhteşem bir törenle evlendi.

 

ÜNLÜ İSİMLERİ BULUŞTURAN DÜĞÜN

Çırağan Sarayı'nda B&C ATALIER ortakları Betina Machler ve Candan Kıramer tarafından gerçekleştirilen düğün daveti iş, sanat ve moda dünyasından çok sayıda ünlü ismi buluşturdu.

En dikkat çeken davetlilerin başında 28 Ağustos'ta Hülya Koçyiğit'in torunu Neslişah Alkoçlar'la evlenen ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan geliyordu.

 

ESTETİK YAPTIRDI

TRT 1'de 'Diriliş Ertuğrul Gazi' dizisine başlayacak olan Düzyatan, düğüne eşinin yanı sıra, kayınvalidesi Gülşah Alkoçlar ve kayınpederi Ender Alkoçlar ile birlikte geldi.[reklam]

Özge Özpirinçci'den ayrıldıktan 7 ay sonra cemiyet hayatının ünlü siması Neslişah Alkoçlar'la nikah masasına oturduğu için yakın çevresinin ve hayranlarının veto ettiği Düzyatan, Alkoçlar ailesiyle objektiflere poz verdi.

Serdar Ortaç'ın sahne aldığı düğünde gelin İpek Ayaydın dünyaca ünlü moda tasarımcısı Zuhair Murad Couture imzalı gelinlik giydi.

 

GECEDEN NOTLAR

Gelinin şahitliğini amcası Prof. Dr. Aydın Ayaydın, Ünal Aysal ile Mustafa Sarıgül ve damadın ise Talat Abdik’in şahitleri Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu ve Temel Abdik ile Ali Akyüz yaptı.

Nikahın ardından gerçekleşen ışık gösterisi, misafirler tarafından ilgiyle izlendi.

200 milyon liralık rekor boşanma davaları devam eden Feryal - Kemal Gülman çifti ise yine bu düğünde de pişti oldu. 78 yaşındaki Kemal Gülman'ın dünyaca ünlü doktor Serdar Eren'e estetik yaptırdığı ve yeni bir cilde kavuştuğu öğrenildi.

 

 

ENGİN ALTAN DÜZYATAN AĞIR SOSYETEYE KOMŞU OLDU!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin