Engin Altan Düzyatan'dan büyük fedakarlık!

Cipini sattı tektaş aldı!

resim yok
25 Ağustos 2014 - 10:12
Magazin

Cipini sattı tektaş aldı!


Evlilik için gün sayan Engin Altan Düzyatan, nişanlısı Neslişah Alkoçlar'a servet değerinde bir tektaş yüzük hediye etti...

Evlilik için gün sayan Engin Altan Düzyatan, nişanlısı Neslişah Alkoçlar'a tam 100 bin dolar değerinde 4 karatlık bir tektaş yüzük  hediye etti. Oyuncu servet değerindeki yüzüğü cipini satıp aldı.

 

YÜZÜK İÇİN...

Bu ne sevgi ah!  Engin Altan Düzyatan cipini sattı, nişanlısı Neslişah Alkoçlar'a tektaş yüzük aldı.

 

Perşembe günü Çubuklu 29'da dünya evine girecek olan Engin Altan Düzyatan'ın sürprizleri bitmiyor.

 

Çubuklu Vadi Evleri'nde aylık 15 bin TL'ye ev kiralayan yakışıklı oyuncu, nişanlısına bir jest daha yaptı ve 100 bin dolarlık tektaş yüzük aldı.

 

KALAN PARAYLA...

Düzyatan, 4 karatlık G color tektaşı almak için Mercedes G500 cipini sattı. Arta kalan parayla da kendine 100 bin TL'ye Jaguar marka bir otomobil aldı.[reklam]

DÜĞÜN ARABASI TURUNCU MUSTANG

Engin Altan Düzyatan'ın şu anda garajında bir de 1968 model Ford Mustang'i var. Oyuncu, 1968 model turuncu renkli klasik Ford Mustang'ini de düğün arabası yapacak.

 

NESLİŞAH'IN EV TOTEMİ

28 Ağustos Perşembe günü Çubuklu 29'da evlenecek olan Engin Altan Düzyatan-Neslihan Alkoçlar çifti, aylık kirası 15 bin lira olan Çubuklu Vadi Evleri'ndeki villalarında ilk misafirlerini ağırlamış...

 

İkili, birlikte dayayıp döşedikleri evlerinde arkadaşlarına iftar vermişti.

 

 

ENGİN ALTAN DÜZYATAN MUTLULUKTAN UÇUYOR! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin