resim yok
09 Mayıs 2013 - 00:00

Bir parfüm tanıtımına katılan Engin Altan Düzyatan'dan nişanlısı hakkında şaşırtan açıklama!

Avon, yeni parfümü Elite Gentleman’i Ortaköy’deki Feriye Lokantası’nda ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan’ın katılımıyla tanıttı.

 

Firmanın kadınlar arasında yaptığı anket sonucu Türkiye’nin en centilmen erkeği seçilen ve yeni parfümün marka yüzü olan Engin Altan Düzyatan, firma ile birlikte centilmenliğin de kitabını yazacak.

Kadınlar sosyal medya üzerinden gerçek bir centilmenin sahip olması gereken özellikleri yazacak, toplanan fikirler ile Centilmenlik Kitabı hazırlanacak.

 

Kampanyanın detaylarını Engin Altan Düzyatan ve Avon Türkiye Genel Müdürü Orlando Andrei basın mensuplarıyla paylaştı.

CENTİLMENLİK AİLEDEN

Centilmen bir erkek olduğunu ve bunu ekrandan da yansıtmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Engin Altan Düzyatan:

‘Centilmenliğin bir yaşam tarzı olduğunu düşünüyorum. Bu kültürle büyüdüm ve centilmen bir erkek olduğuma inanıyorum. Örneğin, komşumuza yardım ederim, sevgilim arabaya binerken kapısını tutarım. Gerçek bir centilmen, nezaket kuralları gereği hareket etmez, o davranış biçimi içten gelir. Benim babam da çok centilmendi. Sanırım bizde aileden geliyor. Centilmenlik asil bir ruhtur’ dedi.
[reklam]
Düzyatan, hayranlarına kampanyanın müjdesini de açıkladı.

 

Engin Altan Düzyatan, ‘Centilmenlik Kitabı projesi beni çok heyecanlandırdı. Kadınların centilmen erkekte hangi özellikleri aradığını çok merak ediyorum. Ayrıca Centilmenlik Kitabı’na katkıda bulunan Avon kadınlarına bir sürpriz de yapacağız. Katılanlar arasından en yaratıcı ve eğlenceli fikri yazan şanslı hanımlarla birlikte yemek yiyeceğiz’ diye konuştu.

YEMEĞE TEK GELECEĞİM

Engin Altan Düzyatan’a ‘Yemeğe tek başınıza mı geleceksiniz?’ sorusunun yöneltilmesi üzerine, ‘Yok annemle geleceğim’ cevabını vermesi kahkaha krizine yol açtı.

Düzyatan daha sonra, ‘Tek başıma geleceğim. Özge de (Özge Özpirinçci) kapıda bizi bekler’ diye espri yaptı.
 

 

ÇİÇEĞİ BURNUNDA NİŞANLILARA DÜĞÜN HEDİYESİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin