Erdal Beşikçioğlu: Behzat Ç. geri dönüyor!

Yayınlandığı dönemlerde reytinglere damga vuran dizi Behzat Ç.'nin başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu, dizinin geri dönüş takvimini açıkladı.

Editör
26 Aralık 2016 - 12:32
İptal - Onay

Behzat Ç. efsanesi geri dönüyor. Dizinin başrol oyuncusu olan Erdal Beşikçioğlu, dün katıldığı bir söyleşide dizinin fanlarını heyecanlandıracak açıklamalarda bulundu.

Behzat Ç. için 13 bölümlük bir çekim yapacaklarını belirten Beşikçioğlu, dizinin yaz aylarında da yayına gireceğini açıkladı. Dizi için daha önce ‘Yayını için dijital platform olan Blu TV ile görüşüyoruz’ açıklamasını yapan oyuncu, dizinin internetten yayınlanabileceğinin sinyallerini vermişti.

Geçtiğimiz günlerde Beşikçioğlu’nun başrollerini Gökçe Bahadır ve Rojda Demirer’le birlikte paylaştığı Adı Efsane isimli yeni dizisinin mannequin challenge’li tanıtım videosu yayınlanmıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin