resim yok
28 Aralık 2012 - 00:00

Halil Ergün’ün 2 sene önce başrolünü oynadığı “Gün Akşam Oldu” dizisi için Gold Film’den aldığı peşin para nedeniyle açılan alacak davası dün karara bağlandı

 

Ergün dizi için Gold Film ile bölüm başına 60 bin TL'ye anlaşarak ve 13 bölüm tutarı olan 780 bin TL'yi peşin aldı. Ancak dizi dört bölüm sürünce Ergün, şirkete geri ödemesi gereken 540 bin TL'nin 140 bin TL'sini eksik yatırdı. Gold Film İstanbul Adliyesi 1. Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi’ne dava açtı. Hakim Ergün’ün parayı geri ödemesine karar verdi.
 
Ergün’ün avukatı Özkan Polat, “Yaprak Dökümü 5 sezon tüm Türkiye’yi ekrana kilitledi. Gün Akşam Oldu’ya ise hiç reklam yapılmadı. Dizi sezon ortasında yayından kalkınca asıl biz zarara uğradık” dedi. Gold Film’in avukatı ise “Bu diziden sonra 3 sezon geçti ama Ergün hiçbir dizide rol almadı. Hani yüksek reytingi vardı?” diye konuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin