Erkan Can yeni filmini anlattı! Hangi oyuncudan övgüyle bahsetti?

Erkan Can, dün gösterime giren 'Patron Mutlu Son İstiyor' filmiyle izleyiciyle buluştu.

resim yok
02 Ocak 2014 - 10:59
Röportaj

Erkan Can, dün gösterime giren 'Patron Mutlu Son İstiyor' filmiyle izleyiciyle buluştu.

 

Başrol oyuncularından Tolga Çevik'in performansını çok beğenen Can;

 

''Çok iyi oynuyor. Bana zaman zaman Jerry Lewis'i hatırlatır gibi oldu. Ama duygu açısından onu geçmiş'' diyor.

'Patron Mutlu Son İstiyor' nasıl bir film?


Film, romantik komedi. Senaryoyu beğendik, 'Oynarız' dedik. Yılmaz'ın (Erdoğan) kalemi çok kıvrak, çok güzel yazmış. Ben iki karakter arasındaki bağlayıcı kişiyi oynuyorum. Ama daha ziyade erkek başrol karakterin danışmanı diyelim. Benim için sette olmak tatil demektir, eğlenmektir. En dramatik filmlerin setinde bile, mutlu olurum. Kapadokya çekimleri de böyleydi.

 

Seyirci bu filmi çok sevecek. 10 numara film oldu. İnsanların 105 dakika bütün streslerinden uzaklaşacağı, eğleneceği bir iş yaptık. Gişe filmleri içerisinde dört dörtlük bir sinema. Benim de oynadığım filmlere bir tane daha eklendi.

 

''KENAN, HOLLYWOOD'DA BİLE YÜRÜR GİDER''

Filmlerdeki mutlu sonlara inanır mısınız?


Elbette. Keşke her şeyin sonu mutlu bitse! Ülkenin sonu, bu olanların sonu... Yaşananların sonu mutlu bitse. Patronlar mutlu son istese. Ama keşke...

Rol arkadaşlarınızın performansını nasıl değerlendiriyorsunuz?


Ezgi Mola apayrı bir şey. Onu kamera çok sevdi, muhteşem görünüyor kız. Seyrediyorsun. Ezgi aynı zamanda yeteneğini aşmak isteyen bir kız.

Peki ya Tolga Çevik?
Tolga, çok iyi oynuyor. Acayip güzel bir performansı var. Bana zaman zaman Jerry Lewis'i hatırlatır gibi oldu. Ama onun filmlerinde duygunun eksik olduğunu hissederdim. Tolga o açıdan Jerry Lewis'i geçmiş. Hatta daha iyi olduğu söyleyebilirim.

Filmde 'Patron'u oynayan Ferruh Yenidoğan, Nevşehir'de bir beyaz eşya mağazası işletiyormuş... Yetenekler çok... Onları bulup keşfetmek lazım. Adam muhteşem. Resmen piyona çalıyor ve hiç detone olmadan söylüyor. Görürsem kendisine de söyleyeceğim, baba harika oynamış.

Herkes oyunculuk yapabilir mi?
Kafaya takarsa neden olmasın? Oyunculuk kimsenin tekelinde değil. Ama en başta çok istemek lazım. Mesela Kıvanç Tatlıtuğ ve Kenan İmirzalıoğlu, bu işe o kadar çok kafayı taktılar ki... Kenan, Hollywood'da bile yürür gider.[reklam]

''FOBİM VAR, KAMERALAR KARŞISINDA...''

Bu arada geçmiş olsun. Anjiyo olmuşsunuz...


Hallettim onların hepsini. Bir stentimiz var, ellerinizden öper. Biliyorsunuz kemik kırıldığı yerden bir daha kırılmazmış. Şimdi biz karbüratörümüzün hortumunu değiştirdik. Bundan sonra kızamık olacak halimiz yok! Yaş oldu 55, böyle idare edeceğiz. Ama çalışmak iyi geliyor.  O yüzden tiyatro yapıyorum.

Nasıl bir oyun hazırlığındasınız?
'İhtiyar Balıkçı ve Deniz', 5 kişilik bir oyun. Yıldıray Şahinler yazdı. Ben 'İhtiyar Balıkçı'yı oyunuyorum. Yaşlandığı için halisülasyonlar görüyor. 4 Ocak’ta Kozyatağı Kültür Merkezi'nde perde açacak.

Bu yıl bir dizide yer alacak mısınız?


Ay Yapım'la bir işimiz var, 'Kara Para Aşk' isimli. Yakında benim çekimlerim de başlayacak.

Bugüne kadar projeler dışında basında yer almadınız hiç...


Dikkat ediyorum çünkü. Gerek duymuyorum görünmeye. Kameralar karşısında kilitleniyorum, öyle bir fobim var. Olmuyor, konuşamıyorum.

 

''HERKES Mİ BENİM İÇİN ROL YAZAR?''

'Ben gençlerin ilk filmlerinde oynuyorum, çünkü olaya hakimler' diyorsunuz. Desteğiniz sürüyor mu?


Vakit bulursam destek olurum yine. Gençleri seviyoruz. 'Erkan Abi senin için bir rol var' diyorlar. Ulan bir rol var da, herkes mi benim için rol yazar? 'Erkan Abi oynar' diyorlar işte. Çoğunda da oynuyorum yardım etmek için. Birçoğunun okul projelerinde, ilk filmlerinde oynamışımdır. Para pul almadan hem de.

 

 

EZGİ MOLA EVLENECEĞİ ERKEĞİ AÇIKLADI! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin