Erkan Petekkaya: Müzisyen olmak isterdim

Oyuncu Erkan Petakkaya, müziği çok sevdiğini belirtirken, "Oyuncu yerine müzisyen olmayı daha çok isterdim" dedi.

resim yok
30 Mart 2015 - 14:32
Magazin

Star TV'nin reyting rekoru kıran dizisi 'Paramparça'nın başrolünde yer alan Erkan Petekkaya, başrolünü Şükran Ovalı ile oynadığı vizyona giren 'Yeni Dünya' filmi ile ilgili soruları yanıtladı.

 

"GİŞE FİLMİ DEĞİL"

Petekkaya filmi izlerken birkaç salise de olsa canlandırdığı karakterin gerçek olduğunu zannettiğini söyledi. Erkan Petekkaya, "Bu asla gişe filmi değildir. İnsanlara bir hayatı anlattı. Zaten sanatın da amacı bu; insanlara ufacık da olsa bir şey vermek, farkındalık yaratmak" diye konuştu.

 

"OYUNCU YERİNE MÜZİSYEN OLMAK İSTERDİM"

"Ben bir oyuncuyum. Her oyuncu şarkı söyleyemez, bir enstrüman çalamaz; bu bir Allah vergisi. Ayrıca çalması da gerekmiyor. Ben müziği seviyorum. Müziği seven bir insanım. Hatta oyuncu yerine müzisyen olmayı daha çok isterdim. Çünkü müzik daha başka bir şey benim için."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin