resim yok
29 Ekim 2010 - 00:00

Cansu Dere markette yanına yaklaşan erkek hayranını önce tacizci sandı ama durum başkaydı. Bir erkek hayranı Cansu Dere'ye "Eyşan o kadar kötü ki, kadınlara inancım kalmadı, sevgilimden ayrıldım" diye sitem etti. Cansu Dere hayranının sitemi ile üzüldü. Kuruçeşme'de bir markette alışveriş yaparken yanına yaklaşan erkek hayranını önce tacizci sandı. Ancak hayranı yanına yaklaşıp aşk hayatı ile ilgili dert yanmaya başladı. Eyşan karakterinin çok kötü bir kadın olduğunu belirten genç adam şöyle konuştu: "Sizin başarı ile canlandırdığınız karakter o kadar kötü ki, beni kadınlardan soğuttu. Bu yüzden geçtiğimiz günlerde sevgilimden ayrıldım". Şaşkınlığını gizleyemeyen Cansu Dere, "Öyle ama bütün kadınlar Eyşan gibi değil" diyerek genç adama moral verdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin