resim yok
23 Mart 2009 - 00:00

Issız Adam filminin oyuncusu Cemal Hünal’ın sevgilisi Lale Cangal'dan ilginç açıklama. Vatan'a konuşan Lale Cangal; “Erkekler bu filmden sonra sevgililerini ’Ben ıssız adamım’diyerek terk etmeye başlamışlar. Ne diyorsunuz” sorusuna “Erkekler zaten Issızdılar. Issız Adam sadece bir filmdi. Herkes filmden çok etkilendi” cevabını verdi. Cangal, filmdeki Alper karakterinin kadınların etkileneceği bir karakter olduğunu belirterek “Kadın aşık oluyor, bence Alpen gayet iyi bir karakter. Yemek ve müzik zevki var. Bağlanmaktan korkuyor ama sadece erkekler değil, kadınlar da bağlanmaktan korkar” dedi. Mahsun Kırmızıgül’ün çellist sevgilisi Mine Cangal’ın kız kardeşi olan Lale Cangal, Borusan Filarmoni Orkestrası’nda keman çalıyor. Keman eğitimine 11 yaşında başlayan genç müzisyen, aynı zamanda “Dudaktan Kalbe” dizisinde rol alıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin