resim yok
20 Ocak 2012 - 00:00

Ersin Korkut 10 gündür ortalarda görünmüyor.

Gülfer Sarıgül'ün ortaya attığı iddialardan sonra dışarıda görünmeyen Korkut'un apar topar şehir dışına gittiği ifade ediliyor.

Habertürk'ün haberine göre Ersin Korkut ve Gülfer Sarıgül arasındaki tartışmanın ateşi henüz sönmüşken yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Bu iddia, tartışmayı yeniden alevlendirecek, akıllara yeniden soru işaretlerini getireceğe benziyor.

Aralık'ın son haftalarında Ersin Korkut'un gizli bir sevgilisi olduğu iddia edildi. Bu kişi Gülfer Sarıgül'dü. Sonrasında Gülfer Sarıgül, Korkut için "Attan inip eşeğe binmem, onunla birlikte olacağıma Boğaz Köprüsü'nden atlarım daha iyi" diyerek gündem yaratmıştı. Sarıgül, 2. Sayfa isimli programda da "Ersin'le ideolojik bir sebepten dolayı tartıştık, ayrı düştük. Ben de 'Çabuk bu sözlerinden dolayı benden özür dile' dedim. Özür dilemedi. Bana neler söylediğini de kaydettim. Yalan söylemiyorum. Çünkü ses kaseti var" demişti.

İşte bu açıklamalardan sonra film koptu. Yılmaz Erdoğan'ın Ersin Korkut'a medyaya konuşma yasağı getirdiği öne sürülmüştü. Hatta konuşma yasağının yanı sıra Korkut'un şehir dışına gitmesi istendiği de iddialar arasındaydı.

Yılmaz Erdoğan, Ersin Korkut ile ilgili soruları, "Konuşmaya değmez" şeklinde yanıtlamış; susmayı tercih etmişti.

"KONUŞMAYA DEĞMEZSE NEDEN ŞEHİR DIŞINA YOLLARSINIZ?"
Ersin Korkut'un annesini tedavi amaçlı Afyon'a götüreceği, sonrasında İstanbul'a geleceği ve dizi çekimlerine başlayacağı biliniyordu. Gülfer Sarıgül ile Korkut'un dostluklarını göstermek için yemek yiyeceği söyleniyordu. İddialara göre, Sarıgül 10 gündür Korkut'u arıyor fakat yanıt alamıyor. Korkut'un Afyon'da değil, Antalya'da olduğu öne sürülüyor.

Bu olaylar üzerine, Sarıgül bugün Twitter hesabında, "Madem konuşmaya değmez. Neden apar topar şehir dışına yollarsınız? Değmiyorsa, konuşulmaz olur biter. Uzaklaştırmaya ne gerek var?. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Birkaç güne de yurtdışı..." diye yazdı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin