Eşine öyle bir hediye aldı ki!

Kart finans iş başında...

resim yok
10 Aralık 2013 - 14:03
Magazin

Kart finans iş başında

'Benim gibi paralı adamlara ilgi duyan kadınlar bizi kart finans olarak görüyor' sözüyle olay yaratan Dikran Masis, eşi Yasemin Hanım'a 33. yaş hediyesi St. Tropez'de 3 milyon euro'ya lüks bir villa aldı.


Başarılı işadamı Dikran Masis, zarif eşi Yasemin Hanım için yine kesenin ağzını açtı.

 

Kendisinden 35 yaş küçük eşi için her yıl servet değerinde yaş günü armağanları alan ünlü işadamı, bu sene de geleneğini bozmadı.

 

LÜKS VİLLADA HAVUZ DA BULUNUYOR

İç mimar olan Yasemin Hanım'la her yaz Fransa'nın sosyetik tatil bölgesi St. Tropez'e giden işadamı, eşinin buraya olan tutkusunu bildiği için doğumgünü öncesi harekete geçti.

 

Emlak sektöründeki başarısıyla tanınan Dikran Masis, yardımcılarını devreye sokarak dünyaca ünlü yıldızların da evlerinin olduğu St. Tropez'de istediği gibi bir villa buldu.

 

Masis'in Fransa'nın en pahalı bölgelerinden St.Tropez'deki havuzlu villası için 3 milyon euro ödediği iddia edildi. Dikran Masis, bu sürprizini önceki gün eşine açıkladı ve villanın anahtarını Yasemin Hanım'a teslim etti.

 

BU SENE DE GELENEĞİ BOZMADI

Yasemin Hanım'a 31. yaş gününde 5.2 milyon dolarlık bir villa, 32. doğumgününde de 2 milyon dolarlık bir yat satın alan Dikran Masis, bu seneki görkemli hediyesiyle de eşinin kalbini bir kez daha fethetti.[reklam]

Dikran Masis'le 4 yıldan beri yürüttüğü mutlu evliliği kadar iç mimar alanındaki başarısıyla da dikkat çeken Yasemin Masis ise dillere destan 33. yaş günü armağanıyla yine çevresindekileri kıskandıracak!

 

4 YILLIK EVLİLER

Önceki evliliklerinden 3 çocuğu bulunan Ermeni asıllı Dikran Masis, Nükhet Duru ile de bir dönem evli kaldı. Başarıllı işadamı, 4. evliliğini Yasemin Hanım'la 2009 yılında yaptı.

 

FAVORi TATiL MEKANI

Yasemin Masis, bir röportajında en sevdiği tatil yerinin St. Tropez olduğunu açıklayınca eşi buradan villa aldı.

 

 

ACAR'IN AÇILIŞINDA ÜNLÜLER GEÇİDİ1 DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin