Eski Malkaçoğlu'ndan yenisine tepki!

Cüneyt Arkın, Muhteşem Yüzyıl'daki Malkoçoğlu karakterini "Şarap içip, kadınlarla yatıyor" sözleriyle eleştirdi.

resim yok
23 Mayıs 2013 - 17:05
Magazin

Bu sözler çok konuşulur!

 

Cüneyt Arkın, Muhteşem Yüzyıl'daki Malkoçoğlu karakterini "Şarap içip, kadınlarla yatıyor" sözleriyle eleştirdi.

Cüneyt Arkın yeni nesil Malkoçoğlu'nu topa tuttu.

Denizli'de bulunan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Kültür ve Kongre Merkezi'nde 'Türk Kılıcı Yatağan Sempozyumu' düzenlendi.

 

Sempozyuma, Denizli Valisi Abdülkadir Demir, PAÜ Rektörü Prof.Dr. Hüseyin Bağcı, bilim adamları ve araştırmacıların yanı sıra ünlü, tecrübeli oyuncu Cüneyt Arkın da konuk olarak katıldı.

Cüneyt Arkın, ekranların sevilen dizisi ‘Muhteşem Yüzyıl’da Burak Özçivit’in canlandırdığı Malkoçoğlu karakterini adeta topa tuttu.

Oyunculuk yaptığı dönemde kendisi de Malkoçoğlu karakterini canlandıran Cüneyt Arkın:

“Benim oynadığım tarihi Türk filmleri ben nereye girsem hatırlanıyor. Herkes bana ‘Ağabey iyi ki çekmişsin o filmleri’ diyor. Ama mesela Karaoğlan filmi çekildi. Kayboldu gitti.

Türk insanı Cüneyt Arkın’ın oynadığı tarihi filmlere ilgi gösteriyor da bu filmlere ilgi göstermiyor. Tarihi dizilerde de Kanuni var. Orada bir Malkoçoğlu var. Meyhanede şarap içip kadınlarla yatıyor” diye konuştu.
[reklam]
KENDİSİ DE YATMIŞTI

Muhteşem Yüzyıl'ı eleştiren Cüneyt Arkın, kendisinin oynadığı Malkoçoğlu filmlerinde de cesur sahnelerde rol almıştı.

1969 yapımı "Malkoçoğlu-Akıncılar Geliyor" filmindeki yatak sahnesiyle gündeme gelen Arkın, diğer filmlerinde de cesur sahnelerde sıkça boy göstermişti.

 



Cüneyt Arkın daha sonra PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı'nın hediye ettiği Yatağan kılıcıyla küçük bir gösteri yaptı.

 

Sempozyumda iki gün boyunca bilim adamları, araştırmacıların Yatağan'ın tarihi, Yatağan kılıcının öyküsü, kültürümüzde Yatağan'ın yeri, Yatağan'ın değere dönüşmesi, demir ve tasarım gibi konularda sunumlar yapacağı belirtildi.

 

 

MUHTEŞEM YÜZYIL'IN YENİ BÖLÜMÜ BU HAFTA NEDEN YAYINLANMADI?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin