Eski oyuncu Özlem Savaş'tan Kuyucuoğlu'na tavsiye!

''Bu camiada dost yok, ailene dön!''

resim yok
09 Mayıs 2014 - 09:27
Magazin

Özlem Savaş'tan tavsiye!

 

''Bu camiada dost yok, ailene dön!''

Tuzla'daki Blush adlı mekanın önceki geceki açılışına tanınmış isimler katıldı.


Gecede dikkat çeken ünlülerden biri de eski oyuncu Özlem Savaş'tı.

 

GAZETECİLERİN SORULARINI YANITLADI

Alkol sorunu nedeni ile geçmişte zor günler yaşayan Savaş, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

 

'ACIMASIZ BİR DÜNYA'

Savaş, uyuşturucu kullanırken çekilen fotoğrafları ile gündeme gelen manken Senem Kuyucuoğlu'na tavsiyelerde bulundu:

"Kendisine çok üzüldüm. Ben mankenlik yapmadım ama acımasız bir dünya olduğunu biliyorum.

 

'UMARIM'

Aile hayatına dönsün, arkadaş ortamından uzaklaşsın. Bu camiada arkadaş yok. Umarım kısa zamanda kurtulur" dedi.

 

BABA SİTEM!

Bu arada uyuşturucu tedavisi için hastaneye yatan Senem Kuyucuoğlu, yıllar sonra babasıyla yüzleşti. Ünlü model, İrfan Kuyucuoğlu'nun görüşme teklifini ise şimdilik reddetti.[reklam]

Uyuşturucu partilerinde çekilen fotoğrafları ve ardından yaptığı itiraflarla Türkiye'nin konuştuğu Senem Kuyucuoğlu, yıllardır görüşmediği babasıyla önceki gün yüzleşti. Tedavi görmek için yattığı hastaneden telefonla bir canlı yayına katılan ünlü model, baba İrfan Kuyucuoğlu'na sitem etti.

 

'BİR AN ÖNCE İYİLEŞMEK İSTİYORUM'

Yaptığı açıklamalarında babasının annesini sürekli aldattığını ve bu yüzden zor bir çocukluk geçirdiğini açıklayan Senem Kuyucuoğlu, babasının görüşme teklifini de ileri bir tarihe erteledi. İrfan Kuyucuoğlu'na sert sözler sarf eden 24 yaşındaki model, ''Önce senin düzeldiğinden emin olmam gerekiyor. Ailem değil seninle görüşmeyi ben istemedim. Şu anda ilaçların etkisindeyim; ilk önce kendimi düşünüyorum. Bir an önce iyileşmek istiyorum'' dedi.

 

CANLI YAYINDA GÜNAH ÇIKARDI

''Senem beni görmemesi gereken bir şekilde gördü'' diyerek günah çıkaran baba İrfan Kuyucuoğlu ise şunları söyledi: ''Kızım için elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım. Ben bir babayım ve kızımı seviyorum. Kendimde suç bulmuyorum. Elimden geleni yaptım. Herkesin hataları olmuştur, benim de oldu. Kızımla görüşmek istedim ama bana mani oldular, şimdi onu bırakmayacağım.''

 

 

O CEZAYI CEM YILMAZ ÖDEYECEK! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin