resim yok
15 Temmuz 2011 - 00:00

 

Mac Spor Tesisleri’ne el ele gelen çiftin doğru çıktı. 3 Yıl birlikte olup bundan 2 yıl önce ayrılan iki tescilli dünya güzelinin aşkını dün akşam İstinye Park’ta alışveriş yapan  Azra Akın Onay vererek ‘Evet Kıvanç’la yeniden beraberiz’ diyerek onayladı. 

İşte Kıvanç Tatlıtuğ ve Azra Akın'ın aşkını ortaya çıkaran o haber!

'3 buçuk yıl boyunca aşk yaşayıp ani bir kararla 2 yıl önce ayrılan Kıvanç Tatlıtuğ ve Azra Akın’ın yeniden barıştığı kulislerde konuşuluyordu. Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ İdil Fırat’tan ayrıldıktan sonra kimseyle görüntülenmemiş, Azra Akın ise İtalyan Sevgilisi Francesco Boari bir ay önce ayrılmıştı. Geçtiğimiz gün aşklarını yeniden alevlendiren eski aşıklar Bebeköy’deki  Mac Spor Salonu’na el ele geldiler. Spor salonundakilerin şaşkın bakışlarına aldırış etmeden üye olmak için bilgi isteyen genç çift mekanı yine el ele terkettiler. İddialara göre,  uzun bir aradan sonra yeniden bir araya gelen iki dünya güzelinin aşkının uzun süreceği daha ilk günlerden tahmin edilebiliyor. '

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin