resim yok
10 Şubat 2012 - 00:00

 

2009’da evlenen Yeşim Salkım-Hakan Eratik çiftinin de boşanacağı konuşuluyor. Çift, 10 gün önce evlerini ayırdı.
 
 
ÜNLÜ şarkıcı Yeşim Salkım’ın, beşinci kocası Hakan Eratik’ten de boşanacağı iddia edildi. 2009 yılında nikâh masasına oturan ve geçtiğimiz yıl nisan ayında çocuk sahibi olan çiftin 10 gün önce evlerini ayırdığı öğrenildi. Ailesinin yanına taşındığı söylenen Eratik, ayrılık hakkında konuşmamak için telefonlarını kapattı. Telefonla ulaştığımız Salkım ise müzikal provasında olduğunu belirterek “Bunlar ayaküstü konuşulacak konular değil. Her evlilikte olduğu gibi bizim de evliliğimizde sorunlarımız var. Zaman her şeyi çözecektir. Bu dönemde biraz ayrı kalmaya ihtiyacımız var” dedi. İddiaya göre çiftin ayrılığına aralarındaki yaş farkından kaynaklanan sorunlar yol açtı. 42 yaşındaki Salkım ve ondan yedi yaş küçük eşi, aralarındaki problemleri aşamayınca ayrılmaya karar verdi. İlk evliliğini 19 yaşında Mustafa İmre’yle yapan ve bu evlilikten Gizem adında bir kızı olan Yeşim Salkım, 1998 yılında Hakan Uzan’la, 2003 yılında da Onur Air’in sahibi Arben İçli’yle nikâh masasına oturmuştu. Salkım, Hakan Eratik’ten önce oyuncu İlker İnanoğlu ile de kısa süreli bir evlilik yaşamıştı.
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin