resim yok
01 Haziran 2010 - 00:00

İki yıldır rol arkadaşı İbrahim Kendirci ile birlikte olan Pelin Karahan, evliliğe yeşil ışık yaktı GENÇ oyuncu Pelin Karahan, Elele dergisine samimi açıklamalarda bulundu. İki yıldır rol arkadaşı İbrahim Kendirci ile aşk yaşayan oyuncu, evliliğe hiç de uzak olmadığını belirtti. "Evliliğe çok sıcak bakıyorum. Şu yaştan önce yada sonra gibi bir takıntım yok. Her an her şey olabilir. Bence evlilik çok güzel şey... Kimi çok korkar ve kaçar ya da 'zaten mutluyuz' diyerekevlenmek istemez ya, ben bunlara hiç katılmıyorum" diyen Karahan, söz çocuğa geldiğinde ise geri adım attı: "Evlilik evet ama çocuk sonra... Çünkü çocuk hayatı tamamen bağlayan bir şey." İKİMİZ DE KISKANCIZ Özeleştiri yapmaktan kaçınmayan Pelin Karahan, dışarıdan bakıldığında çok sakin ve uyumlu görünmesine rağmen özel hayatta biraz problemli olduğunu da itiraf etti: "Zaman zaman zor biriyim. Ne yalan söyleyeyim, benim de çokkıskanç olduğum, çok naz yaptığım, çok huysuzluk ettiğim zamanlar var. Mükemmel değilim sonuçta. Ben de kıskancım, İbrahim de kıskançtır. Kadın olarak daha narin, daha alıngan olduğum ya da ısrarcı davrandığım zamanlar da oluyor, bunun önüne geçemiyorum. Ama hiçbirimiz dört dörtlük değiliz ki... Biz de zaman zaman zıt, zaman zaman uyumlu bir çiftiz."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin