resim yok
10 Kasım 2011 - 00:00

 

Papatyam’ın Özgesi Billur Yazgan “Nişanlımla 10 aydır beraberiz. Bu kadar kısa sürede evlilik kararı alanlara şaşırırdım. Anladım ki, gerçekten seviyorsan, böyle oluyormuş” diyor
Star TV’de yayınlanan ‘Papatyam’ dizisinde aktivist ve deli dolu Özge karakterini canlandıran Billur Yazgan ailenin ortanca çocuğu, bir ablası bir de erkek kardeşi var. Henüz üç yaşındayken evden ayrılan babasını bir daha hiç görmemiş. Hayatındaki en etkili kişi, onu tek başına büyüten annesi. Özge karakteriyle alakası yok. Aksine, onun yüzüne hep sakin bir gülümseme hâkim. Hatta İstanbul Üniversitesi Arap Dili ve Edebiyatı Bölümü’nü iki yıl sonra bırakmasının nedenini de bu sakin mizaca bağlıyor: “Arapça, ticarette işime yarar, konsolosluklarda şansım olur diye düşündüm ama okulda her gün siyasi bir olay vardı. Bu tarz olaylardan çok uzaktım. Bana göre bir yer değildi çok sıkıldım ve vazgeçtim” diyor. 
 
Okulu bırakır bırakmaz oyunculuk meselesine el atıyor. Müjdat Gezen’de aldığı yedi aylık eğitimden sonra, teklifler art arda gelmeye başlıyor. Digitürk’ün ‘Sinek’ isimli gençlik kanalında sunduğu programla ilk kez ekranda görünüyor. Ardından birkaç dizide, ufak rollerle oyunculuğa başlıyor. Ancak ilk ciddi deneyimini 2006 yılında Kanal D’de yayınlanan ‘Acemi Cadı’yla yaşıyor. Şu sıralar, her gün Metin Akpınar’ın karşısında ter dökmekle meşgul. Onun olduğu sahnelerde zihnin yorulduğunu da itiraf ediyor. Bundan şikâyetçi değil, hatta sırf kendini zorlamak için bir sonraki projesinin mutlaka dram olmasını istiyor ama şimdilik buna biraz zaman var.
 
“Kriterlerim var”
Şu sıralar özel hayatıyla epey meşgul. Önümüzdeki yıl nisan ayında evleneceğini açıklıyor: “Dizide ağabeyimi canlandıran Can Verel’in çocukluk arkadaşıyla evleniyorum.  10 aydır beraberiz. Bu kadar kısa sürede evlilik kararı alanlara şaşırırdım. Anladım ki, gerçekten seviyorsan, böyle oluyormuş.” İnşaat sektöründe çalışan nişanlısı oyunculuğa uzak biri. 
“Ya bir öpüşme sahnesi bile istemezse?” sorusunu şöyle cevaplıyor: “Belki istemez. Kim bilir? Her seferinde ona bu işin ayrıntılarını anlatmaya çalışıyorum. Kriterlerim var. Amacı sadece dikkat çekmek olan işleri sevmiyorum. Bu şekilde reddettiğim birçok dizi ve sinema filmi teklifi oldu.”

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin