resim yok
23 Şubat 2012 - 00:00

 

Kenan Doğulu ile Beren Saat hakkında çıkan aşk söylentileri, sonunda Doğulu’nun menajeri Fikret Özonur tarafından doğrulandı.
 
İkilinin yaklaşık 20 gündür birlikte olduğunu söyleyen Özonur, “Kenan’ı ilk kez bu kadar mutlu görüyorum. Çok güzel bir beraberlik yaşıyorlar” dedi. Saat’in genellikle Doğulu’nun Acarkent’teki evinde kaldığı,  ünlü şarkıcının annesiyle tanıştığı öğrenildi. Çifte yakın çevreler ikillinin yaz aylarında evleneceğini söylüyor.
 
 
Yayında duygusal anlar         
Kenan Doğulu, geçtiğimiz gün TRT Müzik’teki “Müzik Market” programına konuk oldu. Ünlü şarkıcı, babası Yurdaer Doğulu’nun ölüm yıldönümü olan 19 şubat’tan bir gün sonra katıldığı canlı yayında, hem babası için yazdığı şarkıyı seslendirdiği hem de bir gün önceki mezarlık ziyaretinin ardından kaleme aldığı şiiri okudu. ışte Doğulu’nun babası için yazdığı “1941” şiiri:
 
 
Bu kaçıncı Fatiha sana doğru        
Hava güzel/ Boğaz güzel/ Gözler nemli/ Fikirler dualı/ Bu kaçıncı fatiha sana doğru/ Hiç mi azalmaz şiddeti/ Biz yıllandıkça sen yollandın/ Hiç mi uzaklaşmaz varlığın/ Zerre azalmadın ki/ Bu nasıl aşksa bana bir çırpıda verdiğin/ Hâlâ cepten yiyorum bebe yaşta öptüğün/ Torunların olmaya başladı bak/ Neler kaçırıyorsun anlatamam/ Veriyordur rapor anam/ Hava güzel/ Boğaz güzel/ Mekanın burdan da mı güzel/ Etrafında toplandı mı melekler/ Limonata havalarda gitarından nağmeler/ Benden de bir şarkı çal baba/ Oğlum yazdı dersin/ Gözlere yaş gelirse bir tane daha söylersin... 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin