Eyşan Özhim hangi konuda sitemli?

Eyşan Özhim, yıllar sonra Mango'nun 40 ve üzeri bedendeki kadınlar için tasarladığı koleksiyonun yüzü oldu.

resim yok
02 Nisan 2014 - 09:35
Röportaj

Eyşan Özhim, yıllar sonra Mango'nun 40 ve üzeri bedendeki kadınlar için tasarladığı koleksiyonun yüzü oldu.

Özhim, kendisine kilolu diyenlere sitem etti: ''Bu haksızlık; firmalara gidip kıyafet bulamamak da öyle...''


Bir dönemin en gözde mankenlerinden eski Türkiye güzeli Eyşan Özhim, yıllar sonra Mango'nun 40 ve üzeri bedendeki kadınlara tasarladığı ve 'Violeta' adını taşıyan yeni koleksiyonu için objektif karşısına geçti.

 

Eyşan Özhim, Şamdan Plus dergisinden Öykü Yazıcıoğlu'na hakkında merak edilenleri ve aldığı kiloları anlattı....


* Belirli dönemlerde biz kadınlar kilo alabiliyoruz. Ben şu an 44 yaşındayım. Tabii ki zayıf olabilirim ama önüne geçemediğim kistlerim var. Bu yüzden de hormon tedavisi görüyorum. Yoksa ben sürekli diyetteyim ve çok dikkat ediyorum.


* İnsanların bana kilolu demesi haksızlık. Ayrıca firmalara gidip kıyafet bulamamak da...


* Uzun süre sonra ilk kez Mango'nun 'Violeta' koleksiyonunun marka elçisi oldum; bu beni çok heyecanlandırdı. Özellikle çekimlerden önceki gece çok heyecanlandım.[reklam]

* Kadınlar da, erkekler de 35 yaşından sonra evlenmeli. Bir de özellikle son yıllarda Türkiye şartlarında evliliğe sıcak bakmıyorum. Boşandıktan sonra Eyşan Özhim olarak beş yıl kimlik çıkartmaya uğraştım. Bürokrasi o kadar uzun sürüyor ki, özellikle de şirketiniz varsa...

 

HİÇ ÇOCUK İSTEMEDİM

* Kendime kıyafet bulmakta çok zorlanıyorum. Çünkü '0' bedenin gerçekten güzel olduğu sanılıyor. Firmalar da çok küçük bedenler üretiyor. Ben yıllarca hiç çocuk yapmak istemedim. Bütün çocuklar benim çocuğumdur, hepsine bakarım. Hatta kardeşlerime de baktım, ama "Çocuğum olsun, evde çocuk bakayım" diyen biri değilim. Benim çocuğum işimdir.

 

Dokuz yıldır birlikte olduğum sevgilim Aydın (Bulut) çocuk konusunda baskı yapıyor. Ancak 2005 yılında geçirdiğim ameliyatlar beni çok etkiledi. Çocuk için sağlığımın da düzelmesi lazım.

 

 

EYŞAN ÖZHİM NEREDEYSE SIFIRI TÜKETTİ! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin