resim yok
29 Eylül 2011 - 00:00

 

Rol arkadaşı Ushan Çakır tarafından dövülen TRT1’in dizisi “Leyla ile Mecnun”un Leyla’sı Ezgi Asaroğlu’nun sözleşmesi feshedildi. Beste Bereket de “Bu durumda çalışamam” diyerek kendi isteğiyle diziden ayrıldı
 
TRT-1’in en çok izlenen absürd komedi dizisi “Leyla ile Mecnun”, geçen hafta gazete sayfalarına farklı bir olayla taşındı. Geçen perşembe dizinin Leyla’sı Ezgi Asaroğlu, rol arkadaşı Ushan Çakır darafından dövüldüğü iddiasıyla darp raporu alıp mahkemeye başvurdu.
 
Asaroğlu, Çakır’ı, dizide Zeynep karakterini oynayan sevgilisi Beste Bereket’in azmettirdiğini iddia eti. Olayın ardından Ushan Çakır, yapım şirketi Eflatun Film’in patronu Onur Ünlü tarafından diziden atıldı. Gözler, Ezgi Asaroğlu’nun iddialarını yalanlayan Bereket’e çevrildi.
 
Bir haftadır konuyla ilgili adaletli bir karar vermeye çalışan Onur Ünlü, Beste Bereket’e yaptığı suçlama ve ardından takındığı tavrına kızdığı Ezgi Asaroğlu’nu da gönderme kararı aldı. 
Beste Bereket de isminin olaylara haksız yere karıştırıldığını ve bu şekilde oyunculuk görevini ifa edemeyeceğini bildirerek diziden kendi isteği ile ayrıldı.
 
Çekimleri durdurulan dizinin fanatikleri sosyal medyada “Güzelim diziyi mahvettiler” diyerek oyunculara tepki gösterdi. Ezgi Asaroğlu ise twitter sayfasından “Kovuldum” mesajı yayınladı.
Eflatun Film dün bir yazılı açıklama yaparak önce kadına şiddeti kınadı, sonra şöyle dedi:
“Olaydan üç gün sonra oyuncumuz Ezgi Asaroğlu tarafından basına yapılan açıklamalarla mesele ‘kadına yönelik şiddet’ bağlamından ayrı olarak üçüncü kişileri de içine alan ve iki kadın arasında yaşanan kişisel bir husumet olayı şeklinde açıklanmaya başlanmış ve bir çeşit magazin malzemesine dönüştürülmüştür.
 
İşin bu boyutuyla ilgili bütün sulh ve itidal önerilerimizin Sayın Asaroğlu tarafından reddedilmesi üzerine özel hayat sorununa indirgenen bu tartışmanın içinde şirketimizin daha fazla kalması ve taraf olması imkânsız hale gelmiştir. Ezgi Asaroğlu’nun sözleşmesi, sözleşmeye aykırı tutumlarından dolayı kerhen feshedilmek zorunda kalınmıştır.”
 
Dizide Zeynep karakterini oynayan Beste Bereket artık dizide olmayacak.
 
Çakır: Öfkemi kontrol edemedim, özür dilerim
 
Ezgi Asaroğlu’nun kendisine hakaret ettiği için sette boğazını sıkıp yere düşmesine neden olan Ushan Çakır, bir özür açıklaması yaptı. Kadın arkadaşına şiddet uygulayarak oyunculuk kariyerinde büyük bir darbe vuran ve hâlâ beraber olduğu sevgilisi Beste Bereket’i de zor duruma sokan Çakır, “Tamamen iki kişi arasında gerçekleşen talihsiz olayla ilgili olarak, öfkemi bir anlık kontrol edemediğim için öncelikle Ezgi Asaroğlu’ndan, yakınlarından, Eflatun Film ve Leyla ile Mecnun dizisine emeği geçen herkesten, dizi izleyicilerinden ve sevenlerimden tüm samimiyetimle özür diliyorum” diye konuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin