Ezgi Mola'dan Hayranlarına Sevindirici Haber!

Ünlü oyuncu Ezgi Mola önümüzdeki günlerde yeni bir televizyon dizisinde rol alacağını açıkladı. Ezgi Mola hangi dizide rol alacak? İşte o dizi!

İrem Karadayı
23 Ekim 2016 - 17:25
Magazin

Ekranların sevilen ismi Ezgi Mola ile ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre güzel oyuncu önümüzdeki haftalarda bir dizi kadrosuna dahil olarak ekranlara geri dönecek.

Bir Süredir Televizyon Projelerinde Yer Almıyordu

Ünlü oyuncu Ezgi Mola bir süredir televizyon projelerinde yer almıyordu. En son Tolga Çevik ile birlikte Komedi Dükkanı'nda yer alan Ezgi Mola daha çok sinema sektörüne yoğunlaşmıştı.

Son Yıllarda Sinema Filmleriyle Ön Plana Çıktı

Sempatik oyuncu Ezgi Mola son yıllarda televizyon projelerinden ziyade birçok sinema filminde rol aldı. Kocan Kadar Konuş, Celal ile Ceren ve Patron Mutlu Son İstiyor Ezgi Mola'nın son dönemde dikkat çeken sinema filmleri arasında yer alıyor.

16-10/23/ezgi-mola.jpg

Ezgi Mola: "Dizide Rol Alacağım."

Bir süredir oyuncu arkadaşlarının rol aldığı Familya dizisinin setini ziyarete giden Ezgi Mola yakında yeni bir dizide rol alacağını açıkladı.

16-10/23/ezgi-mola-2.jpg

Familya'da Mı Oynayacak?

Ezgi Mola'nın oyuncu arkadaşlarını görmek için Cunda Adası'na Familya setine gitmiş olması ünlü oyuncunun rol alacağı dizinin Familya olacağı iddialarını da beraberinde getirdi. Ortaya atılan iddiaya karşın Ezgi Mola konuyla ilgili herhangi bir açıklamada bulunmadı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin