Fadik Sevin Atasoy ve Angelina Jolie bir arada!

Şu sıralar Los Angeles'ta yaşayan oyuncu Fadik Sevin Atasoy, 'Unbroken/ Bozulmaz' filminin özel gösteriminde Angelia Jolie'yle bir araya geldi.

resim yok
10 Aralık 2014 - 13:17
Magazin

Fadik Sevin Atasoy, Angelina Jolie'yle buluştu!

Şu sıralar Los Angeles'ta yaşayan oyuncu Fadik Sevin Atasoy, 'Unbroken/ Bozulmaz' filminin özel gösteriminde Angelia Jolie'yle bir araya geldi ve yıldız oyuncuyu 08 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde ABD'de sahneleyeceği 'Muse 90401' adlı tek kişilik oyununa davet etti.

 

DÜNYA YILDIZLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Bir süredir Los Angeles'ta yaşayan ve şu sıralar kendisinin yazıp oynayacağı 'Muse 90401' adlı tek kişilik oyunu üzerine çalışmalarını sürdüren oyuncu Fadik Sevin Atasoy, Hollywood yıldızı Angelina Jolie ve Miyavi olarak anılan Japon oyuncu Takamasa Ishihara ile 'Unbroken' filminin galasında bir araya geldi.

 

ÖZEL DAVETLİ

Angelina Jolie'nin Oscar adayları arasında adı geçen filmi 'Unbroken'ın Beverly Hills'teki özel gösterim ve gala yemeğine Universal Pictures'ın özel davetlisi olarak katılan Fadik Sevin Atasoy;[reklam]

'DAVET ETTİM'

''Çok mütevazi bir oyuncu Angelina Jolie… Kendisini ve filmin diğer başrol oyuncusu Miyavi'yi 08 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Los Angeles'ta açılışını yapacağım, kendimin yazıp oynadığı 'Muse 90401' adlı tek kişilik oyunuma davet ettim. Savaş üzerine olan filmi 'Unbroken'ı izledikten sonra ise biz sanatçılara dünya barışı için düşen görevler üzerine sohbet ettik'' dedi.

 



'Unbroken' filminin özel gösterim ve gala yemeği için Fadik Sevin Atasoy'un kıyafetini Alman markası Millions and Millions'ın Türk tasarımcısı Dünya Yıldız özel olarak tasarladı.

 

26 ARALIK'TA

2. Dünya Savaşı sırasında Japonlar tarafından esir alınan Olimpik koşucu Louis Zamperini'nin hikayesini anlatan 'Unbroken/ Bozulmaz', Türkiye'de 26 Aralık'ta gösterime girecek.

 

 

FADİK SEVİN ATASOY TEK HAYALİNİ AÇIKLADI!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin