resim yok
30 Temmuz 2011 - 00:00

Yeni yayın döneminde 5 diziyle beraber ekrana çıkarma yapmaya hazırlanan Gold Film, "Zehirli Sarmaşık"tan sonra "Yalancı Bahar" dizisinin çekimlerine de başlıyor.

 
Star TV'de ekrana gelecek olan dizi Fahriye Evcen, Cansel Elçin, Serkan Ercan, Ayda Aksel ve Cevdet Arıcılar'dan oluşan güçlü kadrosunun yanı sıra mekanlarıyla da dikkat çekecek. Dizide Fahriye Evcen ile eşini canlandıracak olan Altın Portakallı oyuncu Serkan Ercan'ın ev sahneleri çok ünlü bir mekanda çekilecek.
 
"Bir İstanbul Masalı"nın ardından iki yıl boyunca "Aşk -ı Memnu" dizisinde Beren Saat ile eşini oynayan Selçuk Yöntem'in evi olarak kullanılan Sarıyer Piyasa Caddesi'nde Rahmi Koç’a ait bir köşk dizinin ana mekanlarından bir olarak kullanılacak.
 
3 katlı köşkün 10 odası bulunuyor. Geçen yıllarda 6 bin dolara kiralanan konğaın yeni kira bedeli ise 20 bin dolar, yani yaklaşık 35 bin TL...
 
Öyle bir hata ki...
 
Senaryosunu Özlem Dumluduğ ile Nil Güleç Ünsal'ın kaleme aldığı, Serkan İpekören'in ise yöneteceği dizi çarpıcı senaryosuyla dikkat çekiyor.
 
Dizide köklü ve varlıklı bir ailenin gelini ve bir anne olan Fahriye Evcen'in oynadığı Zeynep, geçmişte Cansel Elçin'in oynadığı sevgilisiyle beraber dolandırıcılık yapan ancak daha sonra başka bir hayatı seçen çok güzel bir kadındır. Hapse giren eski sevgilisi daha sonra Zeynep’in hayatına girip bütün düzeni altüst edecektir. Zeynep’in yaptığı bir hata yüzünden, hayatı kabusa dönecek ve yalancı baharı uzun sürmeyecek. Aynı zamanda Boğaziçi Üniversitesi öğrencisi olan Evcen, dizi çekimleriyle eğitimi aynı anda sürdürmeye devam edecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin