Fahriye Evcen sesiyle bir kez daha büyüleyecek!

Rol aldığı 'Aşk Sana Benzer' adlı film için 'Benim Gözüm Sende' adlı şarkıyı seslendirdi.

resim yok
15 Ocak 2015 - 12:05
Magazin

Fahriye Evcen sesiyle büyüledi...

Rol aldığı 'Aşk Sana Benzer' adlı film için 'Benim Gözüm Sende' adlı şarkıyı seslendirdi.


23 Ocak'ta vizyona girmeye hazırlanan 'Aşk Sana Benzer' teaser ve fragmanından sonra bu kez Fahriye Evcen'in seslendirdiği 'Benim Gözüm Sende' parçasına yapılan filmdeki romantik karelerden oluşan bir klip ile seyircisine sürpriz yaptı.

 

DİZİDEN SONRA FİLM İÇİN DE SÖYLEDİ

Burak Özçivit ile Fahriye Evcen'in filmdeki en güzel, en renkli sahnelerinden oluşturulan klip Balıkçı Ali ile Dondurmacı Deniz'in sıcak yaz günlerinde ki romantik aşkını vizyon öncesi ekrana taşıyor.
 
Daha önce 'Çalıkuşu' projesi içinde aynı parçayı söyleyen Evcen bu kez sinema filmi için aynı parçayı söyledi.

 

23 OCAK'TA

BRK'S Productions ve TAFF Pictures imzalı 'Aşk Sana Benzer' 23 Ocak'ta sinemalarda![reklam]

FİLM ÖZETİ

Ali (Burak Özçivit), Ege'de bir balıkçı kasabasında aile yadigarı restoranı kaybetmemek için büyük bir mücadele vermektedir. Bir gün nereden geldiği, nereye gideceği belli olmayan bir kız gelir kasabaya: Deniz (Fahriye Evcen)

Geçmişinden kaçan Deniz ve Ali arasında büyük bir aşk başlar.

Kasabanın sakinleri dondurmacı Nebahat, manav Ayhan, balıkçı Yaşar, Saadet ve Yusuf Baba bu büyük aşkın şahididir. Ancak Deniz'in karanlık geçmişi mutlu olmalarının önünde en büyük engeldir.

 

 

FAHRİYE EVCEN'DEN ÇOK KONUŞULACAK SÖZLER! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin