resim yok
18 Nisan 2011 - 00:00

 

Özcan Deniz’in şubat ayında ayrıldığı 2 yıllık sevgilisi Fahriye Evcen’le sessiz sedasız barıştığı ortaya çıktı

 

Özcan Deniz ilk kez yönetmen koltuğuna oturduğu film olan “Ya Sonra”nın vizyon hazırlıkları sırasında kendisine yeterince vakit ayırmadığından şikayet eden sevgilisi Fahriye Evcen’i terk etmişti. Özcan Deniz, ayrılık gerekçesi olarak da “Can yakan bu ilişkide çok yoruldum. Fahriye’yi de yordum. Bana karışılmasına, müdahale edilmesine tahammül edemiyorum. Bu iş beni ve çalıştığım bir ordu insanı ilgilendiriyor. Bunları hepsini kadınsal bir duyguya heba edemem” açıklamasını yapmıştı. Ardından Özcan Deniz’in fahriye Evcen’in telefonlarını açmadığı ve görüşmeyi kabul etmediği öğrenilmişti. Ancak ilerleyen haftalarda çiftin birbirlerinin hasretine dayanamadıkları ve kaldıkları yerden ilişkilerine devam etme kararı aldıkları öğrenildi.Yeni yayın döneminde “İffet” dizisinde başrol oynamaya hazırlananFahriye Evcen’in sevgilisiyle barıştıktansonra moralinin oldukça düzeldiği ifade ediliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin