Falling Water 2. sezon onayını aldı

Blake Masters ve Henry Bromell ikilisince yaratılan doğaüstü gerilim türündeki dizi Falling Water resmi 2. sezon onayını aldı.

Rüyalar gerçek olsa! USA Network'ten "Falling Water" dizisi takipçilerine sevindirici bir sürpriz: Falling Water 2. sezon onayını aldı.

Blake Masters ve Henry Bromell ikilisince yaratılan doğaüstü gerilim türündeki dizi kanaldan resmi 2. sezon onayını kaptı.

2. SEZONDA KAMERA ARKASINDA DEĞİŞİM VAR!

Dizinin ikinci sezonunda kamera arkasında önemli bir değişiklik olacağı da duyuruldu. Buna göre Masters'ın yerine ikinci sezonda Remi Aubuchon (Falling Skies) showrunner olarak görev yapacak. Masters yürütücü yapımcı olarak projede yer almaya devam edecek.

SÜRPRİZ ONAY

Falling Water'ın onayı aslında hayranları tarafından pek beklenen bir gelişme değildi. Dizi, 18-49 yetişkin yaş aralığında 0.14 reyting oranı ve 461,000 izleyici ortalamarıyla kanalın en düşük reyting rakamlarına sahip dizisi konumundaydı.

17-04/04/falling-water-2-sezon.jpg

Aralık ayı içinde dizinin yayın haklarının Amazon tarafından satın alınması, Universal Cable Prods yapımcılığındaki dizinin ikinci sezon onayı almasında etkili oldu.

NBCUniversal Cable Entertainment Başkanı Chris McCumber konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Falling Water, hepimizin erişebileceği bir şeyin, 'rüyaların' gücüne dokunuyor. Bu cesur ve tamamen benzersiz hikayeyi sürdürmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

17-04/04/falling-water-usa-network.jpg

NBCUniversal Cable Entertainment'ın İçerik Sorumlusu Başkanı Jeff Wachtel ise yeni sezon onayıyla ilgili "Falling Water, çarpıcı görselliği ve kendine özgü hikaye anlatımıyla rüyaların gerçeklik üzerinde çarpıcı bir etkisi olduğu dünya yaratıyor. Gale ve Blake düşünmeye zorlayan ve ses getiren bir ilk sezonu bizlere getirdi. Remi'nin yaratıcı ekibe dahil olmasını memnuniyetle karşılıyoruz ve bir sonraki adımda bizi nereye götüreceğini merakla bekliyoruz" şeklinde konuştu.

David Ajala (Fast & Furious 6), Will Yun Lee (Hawaii Five-0) ve Lizzie Brochere (American Horror Story: Asylum) gibi isimlerin rol aldığı Falling Water'ın yürütücü yapımcı kadrosunda Gale Ann Hurd (The Walking Dead) ve Juan Carlos Fresnadillo (28 Weeks Later) ikilisi yer alıyor.

"Falling Water" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin