Famous in Love 2. sezon oyuncu kadrosuna Romeo Miller dahil oldu!

Freeform'un sevilen gençlik dizisi Famous in Love'un 2. sezon oyuncu kadrosu genişliyor.

Volkan Küçükel
07 Kasım 2017 - 12:36
Gündem

Final yapan Pretty Little Liars'ın yaratıcısı I. Marlene King'in arkasında olduğu Freeform dizisi "Famous in Love"ın 2. sezon hazırlıklarından haberler gelmeye başladı!

FAMOUS IN LOVE 2. SEZONA YENİ İSİM!

18 Nisan'da Freeform ekranlarında prömiyerini gerçekleştirirken ilk sezonunun bütün bölümleri aynı zamanda toplu olarak dijital platformlardan izleyicilere sunulan ve ikinci sezon onayı yaz döneminde gelen Famous in Love'ın yeni sezon oyuncu kadrosuna Romeo Miller (Growing Up Hip Hop: Los Angeles) dahil oldu.

Tekrar eden bir rolle sezon boyunca karşımıza çıkacak Miller dizide seksi R&B/hip hop sanatçısı Pablo$$ karakterine hayat verecek.

17-11/07/bella-thorne.jpg

İnkar edilmez sahne duruşuna ve büyüsüne sahip olan Pablo söz konusu yetenek olduğunda işinin erbabı birisi: Şöhret basamaklarını hızlı bir biçimde tırmanmış ünlü bir söz yazarı, yapımcı ve mükemmeliyetçi bir kişilik.

Hip hop sanatçıcı Master P.'nin oğlu olan 28 yaşındaki Romeo Miller rapçi yönünün dışında oyunculuğuyla da tanınıyor.

Yakın dönemde Empire (Gram) ve Survivor's Remorse (Jay Holbrook) gibi dizilerde karşımıza çıkan oyucu ayrıca Charlie's Angels (Mark Bakale) ve How to Rock (Trey Grant) gibi dizilere de konuk olmuştu.

17-11/07/romeo-miller.jpg

WeTV'nin popüler yapımı Growing Up Hip Hop'ta yapımcılık görevine devam eden Miller gelecek sene içinde gösterime girecek Never Heard filminin de başrol oyuncularından birisi.

FAMOUS IN LOVE KONUSU VE OYUNCU KADROSU

Rebecca Serle'in aynı isimli romanından Warner Horizon Scripted Television yapımcılığında hazırlanan; Bella Thorne'un canlandırdığı Paige Townsen isimli sıradan bir yaşama sahip öğrencinin, yakın arkadaşının zorlamasıyla dünya çapında merakla beklenen bir Hollywood filminin seçmelerine katılıp başrolü kapması sonrasında hayatında gerçekleşen değişiklikleri izlediğimiz Famous in Love'ın oyuncu kadrosunda Charlie DePew, Georgie Flores, Carter Jenkins, Niki Koss, Keith Powers, Pepi Sonuga ve Perrey Reeves gibi isimler yer alıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin