Fantastik komedi Good Omens'ın oyuncu kadrosuna yeni isimler!

Good Omens'ın karakterleri ve bu karakterlere hayat verecek oyuncu kadrosu şekillenmeye başladı.

Volkan Küçükel
16 Eylül 2017 - 01:33
Gündem

Amazon'un yüksek beklentiyle yola çıkan yeni dizi projelerinden fantastik korku-komedi türündeki "Good Omens"ın karakterleri ve bu karakterlere hayat verecek oyuncuları belli olmaya devam ediyor.

Terry Pratchett'ın Good Omens (Kıyamet Gösterisi) isimli romanından uyarlanıp dizileştirilecek projenin başrollerine Tanrı için çalışan bir melek olan Aziraphale rolüyle Michael Sheen ve karanlık adına çaışan bir iblis Crowley karakteriyle David Tennant ikilisinin getirildiği geçtiğimiz haftalarda duyurulmuştu.

GOOD OMENS'IN YENİ KARAKTERLERİ

Jack Whitehall (Fresh Meat), Michael McKean (Better Call Saul) ve Miranda Richardson (Churchill) üçlüsü oyuncu kadrosuna katılan yeni isimler oldular.

Mizah, korku, fantastik ve dramayı eşit miktarlarda sunması beklenen dizide yeni oyuncuların rollerine bakalım:

- Jack Whitehall; Newt olarak da bilinen acemi cadı avcısı Newton Pulsifer,

- Michael McKean; cadı avcısı ordusunun lideri Çavuş Shadwell,

- Miranda Richardson ise iyilerle kötüler arasındaki son savaşta dünyayı kurtarma konusunda ikiliye yardım eli uzatan medyum ve yarı zamanlı fahişe Madame Tracy karakteriyle karşımızda olacak.

17-09/16/good-omens-oyuncu-kadrosu.jpg

Hafta başında gelen haberle Adria Arjona'nın (True Detective) eski bir cadı olan Agnes Nutter'ın soyundan gelen ve hayatı boyunca kehanet çözmekle uğraşmış Anathema Device isimli bir cadıya hayat vereceğini öğrenmiştik.

17-09/16/adria-arjona.jpg

Nina Sosanya (Marcella), Ned Dennehy (Peaky Blinders) ve Ariyon Bakare (New Blood) oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler.

"GOOD OMENS" KONUSU

Neil Gaiman'ın uyarlamanın senaristliğini ve showrunner'lığını; Douglas Mackinnon'ın (Sherlock, Doctor Who, Outlander) yönetmen ve yürütücü yapımcılığını üstlendiği dizi, bizleri 2018 senesine kıyametin kopmasının artık çok yakın olduğu, nihai yargının insanlığa inecek şekilde belirlendiği, iyilik ve kötülük ordularının toplandığı bir döneme götürüyor.

Her şey ilahi gücün planları doğrultusunda ilerler gibi görünse de telaşlı bir melek ve hızlı yaşamayı seven rahatına düşkün bir iblis yaklaşmakta olan savaş için pek sabırsızlanmamaktadırlar, diğer bir deyişle kıyametin kopması taraftarı değillerdir.

Bunun için iş başına koyulurlar. Yalnız bir sorun vardır: Kıyameti engellemek için Deccal'i bulmak zorundalardır. 11 yıl önce, çocuğu yanlış aileye verdikleri için bu biraz sıkıntılı olacaktır!

EKİP İLK OLARAK TOPLANDI

Oyuncular, geçtiğimiz günlerde masa etrafında toplanarak senaryoyu rollerine göre okuma provalarını gerçekleştirdiler. İlgili fotoğrafta Tennant ve Sheen ikilisini görmek mümükün.

17-09/16/good-omens.png

GOOD OMENS 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

BBC Studios, Narrativia, The Blank Corporation ve BBC Worldwide ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin ilk sezonu birer saat süreli 6 bölümden oluşacak.

Good Omens'ın 2019 senesi içinde Amazon takipçileriyle buluşması bekleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin