Farah Zeynep Abdullah çok havalandı iddiası!

Farah Zeynep Abdullah'ın business class kaprisi...

resim yok
28 Kasım 2014 - 10:19
Magazin

Farah Zeynep Abdullah'ın business class kaprisi...

Son dönemin çıkıştaki ismi Farah Zeynep Abdullah, yüksekten uçuyor!


Ünlü oyuncu, filminin galası için Berlin'e giderken ekonomi sınıfında oturmak istemeyince kendisine son anda business class uçuş ayarlandı!

 

HAVALANDI!

Adını 2010 yılına kadar kimsenin duymadığı Farah Zeynep Abdullah, rol aldığı 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisiyle Türkiye'de ünlendi.

Şöhretin yükünü taşıyamayan 25 yaşındaki oyuncu, son dönemde sürekli kaprisleriyle magazin manşetlerine taşınır oldu.

Farah Zeynep Abdullah'ın aynı dizide rol aldığı Kıvanç Tatlıtuğ'u da kaprisleri ve sette çıkardığı sorunlarıyla çıldırttığı iddia edilmişti.

 

SÖYLENTİLER DOĞRU ÇIKTI

Genç oyuncu, bu dedikoduları yalanlasa da geçtiğimiz haftalarda imza attığı bir olay 'havalandığını' bir kez daha gözler önüne serdi.

Farah Zeynep Abdullah, 'Söylemezsem Olmaz' programında usta oyuncu Oya Aydoğan'ın iddiasına göre 'Unutursam Fısılda'nın Berlin'deki galasına giderken sorun çıkardı.[reklam]

 

BİR TEK O KABUL ETMEDİ

Aydoğan, Abdullah'ın kaprisini şöyle anlattı:

''Unutursam Fısılda filmi için Almanya'da bir gala düzenlenmiş. Galayı düzenleyenler film ekibi için uçak biletlerini ekonomi bölümünden almışlar.

Yönetmen Çağan Irmak ve Mehmet Günsür kabul etmiş. Ama Farah Zeynep Abdullah, ekonomi bölümünde oturmayacağını söyleyip Business Class'ta uçmak istemiş.

 

'O USTA İSİM UÇARKEN...''

Çağan gibi bir usta sanatçı ekonomide uçarken senin Business Class'ta uçman olmaz!''

 

 

FARAH ZEYNEP ABDULLAH İTİRAF ETTİ! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin